Abdulhamit Gül: Mevkiler, makamlar değil, ne yaptığınız önemlidir

Eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, 2023 seçimleri için ilk günkü gibi çalışacaklarını belirterek, "Mevkiler, makamlar gelir geçer. Ama en güzel makam, bu milletin ferdi olmak ve bu ailenin bir parçası olmaktır. Bu millete bugüne kadar olduğu gibi hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Nasıl bu zamana kadar hizmet ettiysek şimdi de bu şehrin, bu milletin bir evladı olarak gece gündüz gayretimizi artırarak hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Mevkiler, makamlar değil, ne yaptığınız önemlidir" dedi.

Haberler 26.03.2022 - 00:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Eski Adalet Bakan Abdulhamit Gül, AK Parti l Bakanlnda partililer ile bir araya geldi. Toplantya Gülün yan sra, Büyükehir Belediye Bakan Fatma ahin, AK Parti l Bakan Mehmet Eyüp Özkeçeci, milletvekilleri, ilçe belediye bakanlar ve partililer katld.

SORUNLARI HALININ ALTINA SÜPÜRMEYE HAKKIMIZ YOK

Abdulhamit Gül, AK Partinin Türkiyeyi kucaklayan siyaset ve hizmet anlayn ortaya koyduunu belirterek, vatanda ayrtran hiçbir politikay desteklemediini söyledi. AK Partinin Türkiyedeki tüm sorunlarn farknda olduunun altn çizen Gül, sorunlarn görmezden gelinmediini vurgulayarak, Bütün tercihler bizim için kymetlidir. Biz gerek belediye gerek genel seçimden çktktan sonra bütün Türkiyeyi kucaklayan siyaset ve hizmet anlayn ortaya koyduk. AK Partinin siyaset anlay budur. Dini, mezhebi, inanc, yaam tarz ne olursa olsun 84 milyon kardeiz anlay ile siyaset yaptk. Vatandamz ayrtran bir politikaya hiçbir zaman girmedik. Elbette ülkemizin, milletimizin sorunlarnn farkndayz. Hem hükümetimiz hem Cumhurbakanmzn bunun farknda. Milletimizin yaad mevcut sorunlar da çözmeye muktedir olacak siyaset anlay AK Partidedir. Bu sorunlar görmezden gelmeye, halnn altna süpürmeye hakkmz yok. Bu sorunlar bilerek üzerine gideceiz ve bu sorunlar çözeceiz dedi.

MAKAMLAR GELR GEçER

Abdulhamit Gül, makam ve mevkilerin geçici olduunu ifade ederek, asl konunun memleket için neler yapld olduunu belirterek, Mevkiler, makamlar gelir geçer. Ama en güzel makam, bu milletin ferdi olmak ve bu ailenin bir parças olmaktr. Bu millete bugüne kadar olduu gibi hizmet etmeyi sürdüreceiz. Nasl bu zamana kadar hizmet ettiysek imdi de bu ehrin, bu milletin bir evlad olarak gece gündüz gayretimizi artrarak hizmet etmeyi sürdüreceiz. Mevkiler, makamlar deil, ne yaptnz önemlidir. Ne olduunuz deil memleket için ne yaptnz önemlidir. Bizler nerede olursak olalm memleketimizi daha da gelitirmek için bu mücadeleyi sürdüreceiz dedi.

AK Partinin milletle birlikte siyaset yürüttüünü ve 2023 seçimlerinde de milletin takdirini kazanacan söyleyen Gül, AK Parti milletle birlikte siyaset yapan bir harekettir. AK Parti tabelasn milletin ast bir partidir. O yüzden millete srtn dönmeden millete yüzünü daha fazla dönerek yoluna devam edecektir. Milleti ötekiletirmeden 84 milyonun oyuna talip olarak yolumuza devam edeceiz. AK Partinin yolu demokrasi, özgürlükler, reformlar yoludur. 2023 seçimleri yaklayor. Kim ne yaparsa yapsn, kim ne planlarsa planlasn milletin tercihi milletin adam Recep Tayyip Erdoan olacaktr. Biz milletimiz için gayretimizi sürdüreceiz diye konutu.

Ana Sayfaya Git