Acil istihdam otobüsü!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile İŞKUR Genel Müdürlüğünce yürütülen çalışma kapsamında Diyarbakır'a gelen otobüsteki İŞKUR görevlileri vatandaşları bilgilendirdi.

Haberler 24.10.2017 - 08:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çalma ve Sosyal Güvenlik Bakanl ile KUR Genel Müdürlüünce hazrlanan KUR otobüsü Diyarbakra geldi.

Merkez Sur ilçesindeki tarihi Ulu Cami önünde stant açan KUR görevlileri vatandalar bilgilendirdi.

KUR Diyarbakr l Müdürü smail Koç güçlü bir Türkiye için çalma Hayatnda Milli Seferberlik Projesinin balatldn hatrlatt.

Bu kapsamda 81 ili gezecek milli seferberlik otobüsünün Diyarbakrda bulunduuna iaret eden Koç, kentin farkl noktalarnda bu dorultuda vatandalarn bilgilendirildiini belirtti.

Stantlarda istihdam politikalarnn açklandn ve broür datldn aktaran Koç, Bin 500 kii standmz ziyaret etti. çeitli projelerimiz var ve bunlar vatandalarmza açklyoruz. dedi.

STHDAM OTOBÜSÜ

Diyarbakrllar da sunulan hizmetten duyduklar memnuniyeti dile getirdi.

Ylmaz Acun, yürütülen projenin önemine deinerek, sizlik bölgede kanayan bir yara. Bölgede bu konuda çalmalar yaplrsa halk rahat eder, huzur bulur. Cumhurbakanmzn seviyoruz. Her zamanda yanndayz. dedi.

Acun, bu tür çalmalarn devam etmesini beklediklerini aktard.

Esnaf Ali Sait Özkal, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann balatt projeyi desteklediklerini belirterek, Birlik ve beraberlik içinde i alanlar oluturmamz lazm. Ben terör maduruyum. alanlar açarak terörü bitirebiliriz. Cumhurbakanmz Diyarbakr destekliyor. Kendisine teekkür ederim. diye konutu.

Ana Sayfaya Git