Acım biraz dindi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, 6-8 Ekim 2014’te gerçekleştirilen olaylarla ilgili olarak hazırlanan iddianamenin 22. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilmesine ilişkin konuşan, Kobani olaylarında öldürülen Hasan Gökgöz’ün babası Mehmet Gökgöz, "İddianamenin kabul edilmesi içimi ferahlattı, acım biraz dindi" dedi.

Haberler 09.01.2021 - 01:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ankara Cumhuriyet Basavclnca, 6-8 Ekim 2014te gerçekletirilen ve Kobani olaylar olarak bilinen eylemlerle ilgili yürütülen soruturma kapsamnda eski HDP Genel Bakan Selahattin Demirta ve Figen Yüksekdan da arasnda bulunduu 27si tutuklu 108 kii hakknda hazrlanan iddianame Ankara 22. Ar Ceza Mahkemesince kabul edildi. çkan olaylarnda öldürülen Hasan Gökgözün babas Mehmet Gökgöz, iddianamenin kabul edilmesini deerlendirdi.

DDANAMENN KABUL EDLMES çM FERAHLATTI

ddianamenin Ankara 22. Ar Ceza Mahkemesince kabul edilmesinin aclarn dindirmese de biraz su serptiini ifade eden baba Gökgöz, Biz devletten, savclardan, hakimlerden ve adaletten bunu bekliyorduk. Adalet üzerine düen görevin gereini yapmtr. Katil de bu yarglanacak olan kiilerdiler. Bu katiller ve azmettiriciler vatandalar sokaklara dökmeselerdi hiç kimse sokaa çkmazd. Bundan sonra beklentimiz, nasl dier katillere ömür boyu arlatrlm muhabbet hapis cezas verildiyse bu yarglanacak olan kiilere de ayn cezay verilmesini istiyoruz ve bizleri de durumaya dahil etmelerini bekliyoruz. Bizleri de durumaya dahil etsinler ve bizler de ifademizi vermek istiyoruz. ddianamenin Ankara 22. Ar Ceza Mahkemesince kabul edilmesi içimi ferahlatt. Acm biraz dindi. Acmz bitmese de biraz su serpilmi gibi oldu diye konutu

Ana Sayfaya Git