Adana'da Kız İstemeye Gelen Damat Adayı 5 Kişiyi Öldürüp İntihar Etti

Adana'nın Seyhan ilçesinde emekli Vali Yardımcısı İsmet Metin'in evinde kız isteme sırasında yaşanan tartışmada damat adayı önce 5 kişiyi öldürdü ardından da intihar etti.

Haberler 04.05.2017 - 08:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adanada emekli Vali Yardmcs smet Metinin evinde kz isteme srasnda yaanan tartmada damat aday 5 kiiyi öldürüp kendi kafasna da skarak intihar etti.

Olay, akam saatlerinde Seyhan lçesi Kurtulu Mahallesi 64014 sokakta bulunan 5 katl çelik Apartmannda meydana geldi. ddiaya göre, emekli Vali Yardmcs smet Metinin kzn istemeye gelen kiiler ile çkan tartmada damat aday önce evdeki 5 kiiyi tabanca ile vurup daha sonra ayn tabancayla bana ate ederek intihar etti.

3Ü KADIN 6 K ÖLDÜ

Silah sesini duyan vatandalar durumu polise bildirdi. Polis ekipleri ise olay yerine geldiinde evin kaps kapal olduu için durumu CAN-KUR ekiplerine bildirdi. Ksa sürede olay yerine gelen CAN-KUR ekipleri kapy krarak içeri girdi. Ekipler dairede 3ü kadn 6 kiinin cesediyle karlat.

ÖLENLERDEN 3 KNN KML BELL OLDU

Ölen kiilerden birinin yatak odasnda, birinin evin giriinde birinin odada dier 3 kiinin ise salonda vurulduu tespit edildi. Ölen üç kiiden kimlikleri belli olanlar emekli Vali Yardmcs smet Metin, Denizhan Dener ve Gönül Cengiz olarak açkland.

Olayla ilgili soruturma balatld.

Ana Sayfaya Git