Adil Öksüz'ü arayan ekipteki şube müdürü tutuklandı

Sakarya'da yürütülen FETÖ'nün "mahrem yapılanması" soruşturması kapsamında, Adil Öksüz'ü arama çalışmalarında da görev alan dönemin Sakarya KOM Şube Müdürü ile bir komiser tutuklandı

Haberler 30.06.2018 - 10:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sakaryada, Fetullahç Terör Örgütü/Paralel Devlet Yaplanmasna (FETÖ/PDY) yönelik soruturmada, örgütün sözde Hava kuvvetleri imam firari Adil Öksüzün Sakaryadaki arama çalmalarnda da yer alan dönemin Kaçakçlk ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ube Müdürü ile bir komiser tutukland.

Alnan bilgiye göre, Sakarya Cumhuriyet Basavcl Özel Soruturma Bürosunca FETÖnün emniyet mahrem yaplanmas soruturmas kapsamnda, aça alnan eski Sakarya KOM ube Müdürü E.Ö. ile ayn ubede görev yapan komiser M.F, l Emniyet Müdürlüü Terörle Mücadele ubesi ekiplerince gözaltna alnd.

UBE MÜDÜRÜ TUTUKLANDI

Emniyetteki ilemleri tamamlanan iki üpheli salk kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Savclk sorgularnn ardndan Sakarya Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliine çkarlan üpheliler E.Ö. ve M.F, tutukland. üpheli E.Önün firari Adil Öksüzün Sakaryadaki arama çalmalar srasnda dönemin KOM ube Müdürü olarak görev yapt ve çileri Bakanlnca aça alnd örenildi.

Ana Sayfaya Git