Ağır darbe aldı

Nusaybin ilçesinde etkisiz hale getirilen PKK'nın sözde 2 üst düzey mensubunun batı illerinde düzenlenen saldırıları organize ettiği, asker ve polis noktalarında keşif yaptığı belirlendi

Haberler 19.02.2017 - 11:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MARDN - Mardinin Nusaybin ilçesinde PKKya yönelik operasyonda etkisiz hale getirilen teröristlerin bat illerinde düzenlenen saldrlar organize ettii, asker ve polis noktalarnda keif yapt tespit edildi.

Güvenlik kaynaklarndan alnan bilgiye göre, 11 ubatta Nusaybin ilçesinin Büyükkarde, Küçükkarde, Akarsu, Yavruköy, lkadm ve Kuruköy, Ömerlinin Sulakdere ve Aytepe ile Artuklunun Yardere ve Ahmetli mahallelerinde PKKya yönelik balatlan ehit Jandarma Uzman çavu Sezer Aydemir operasyonu sürüyor.

EYLEMLER ORGANZE EDENLER

Polis ve jandarma ekiplerinin yürüttüü operasyonda, Nusaybin ilçesine bal Kuruköyde tespit edilen ve etkisiz hale getirilen PKKnn sözde 2 üst düzey mensubunun bat illerinde düzenlenen terör saldrlarn organize ettii örenildi. Terör örgütünün sözde Türkiye sorumlularndan Behzat ve yardmcs Rojhat kod adl teröristlerin yaplan incelemelerde bat illerinde asker ve polis noktalarnda saldr için keif yapt belirlendi. Behzat kod adl örgüt üyesinin Murat Karaylann yakn korumaln yapt, en önemli ve güvendii isimlerin banda yer ald tespit edildi.

Ana Sayfaya Git