Aileden de özür diledi

Yerel sanatçı, markette dövdüğü çocuk ve ailesinden özür diledi.

Haberler 10.05.2019 - 12:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ELAZIn Karakoçan ilçesinde önceki gün annesiyle markete giden Muhammed Üveys K. (5), Kadn msn, yoksa erkek mi? diye sorduu yerel sanatç Mesude Eser (39), tarafndan dövüldü. Olayla ilgil görüntülerin ortaya çkmasnn ardndan

Eser, kendisinden ikayetçi olan çocuun ailesini ziyaret ederek özür diledi.

Karakoçan ilçesinde yaayan yerel sanatç Mesude Eser, markette alveri yapt srada annesiyle birlikte markette bulunan Muhammed Üveys K., kendisine Kadn msn, yoksa erkek mi? diye sormas üzerine öfkelendi. Eser, Muhammedi dövmeye balad. çocua uygulad iddet annn görüntülerinin ortaya çkmasnn ardndan Eser, oluan tepkilerden dolay aileyi ziyaret ederek, özür diledi.

MARKETTE DÖVÜLEN çOCUK

Muhammedin babas Kadir K. ile görüen Mesude Eser, olaydan büyük üzüntü duyduunu ve piman olduunu söyledi. Eser, Bütün çocuklara kar efkatliyim. Onlar efkatle seviyorum. O anlk bir hatama yenik dütüm. Yapmamam gerekiyordu. Pimanm. Yanl ve bana yakmayan bir harekette bulundum. Benim de manevi sorumlarm vard, bir yaknmz kaybettik. Annem ameliyat olmutu, rahatszd. Ramazan aynn ilk günüydü, stresli ve üzüntülüydük. O anlk halime yenik dütüm, çok üzgünüm. Üzüntümü nasl dile getireceimi bilemiyorum. Küçük Muhammedden ve bütün çocuklardan, kamuoyundan, halkmzdan böyle bir üzüntüye sebep olduum için çok özür diliyorum dedi. Kadir K., Eserin özrünü kabul ederek, olayn ardndan bulunduklar suç duyurusu dilekçesini geri çekti.

Ana Sayfaya Git