Ailesi Seslendirdi

HDP'nin Edirne cezaevinde tutuklu bulunan cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın cezaevinde yazıp bestelediği, 'Korkma' adlı şarkısını, kızları Delal ve Dılda ile eşi Başak Demirtaş gitar, keman ve bağlama eşliğinde çalıp söyledi. Başak Demirtaş ve kızları, şarkıyı, telefondan Selahattin Demirtaş'a dinletti.

Haberler 20.06.2018 - 10:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Edirne Cezaevinde tutuklu bulunan HDPnin cumhurbakan aday Selahattin Demirtan bir süre önce yazp besteledii, Korkma adl arksn, bu kez ei Baak Demirta ile kzlar Delal ve Dlda çalp söyleyerek klip hazrlad. Diyarbakrdaki evlerinde hazrlanan klipte, Selahattin Demirtan kz Delal keman, küçük kz Dlda gitar çalarken, müzik öretmenleri de balamayla elik etti.

Baak Demirta, bu srada telefon ile cezaevinden arayan ei Selahattin Demirtaa da arky dinletti. arknn bitiminde Selahattin Demirta, Kayttan m çaldnz? diye sorunca, ei, Hayr, Delal ve Dlda keman ve gitar ile çald diye yant verdi.

Baak Demirta, klibi sosyal medya hesabndan, Hep Selo Bakan m söyleyecek? Bu sefer de sürpriz yaptk, biz söyleyelim dedik. Sizce nasl oldu? mesaj ile paylat.

Ana Sayfaya Git