Ailesine kavuştu yaşadığı korkunç

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, bakkala gitmek için geçen yılın ekim ayında evden ayrılan ve 4 ayı aşkın süredir haber alınamayan N.K. (15), İzmir'e götürüldüğü kişilerce serbest bırakıldı. Ailesine kavuşan N.K., "4 ay boyunca bana sürekli ilaçlı su verip, bayıltarak, tecavüz ettiler" dedi.

Haberler 09.03.2018 - 09:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfann Siverek ilçesinde kardeiyle bakkala giderken 4 ay önce kaçrld iddia edilen kz çocuu ailesine kavutu. Ailesine kavuan N.K., 4 ay boyunca bana sürekli ilaçl su verip, bayltarak, tecavüz ettiler dedi.

air brahim Rafet Mahallesinde oturan 10 çocuk annesi Hüsne K.nin kz N.K., 1 Ekim 2017 tarihinde, domates ve yumurta almak için bakkala gitti ve bir daha eve dönmedi. Kznn uzun süre geçmesine ramen eve dönmemesi üzerine meraklanan Hüsne K., kayp bavurusunda bulundu. 4 ay geçmesine ramen haber alnamayan N.K., kaçrldn iddia ettii kiilerce serbest brakld. Einden ayr yaayan Hüsne K., tanmad bir adamn kendisini telefonla arayp, kzn bulduunu söylediini belirterek, unlar anlatt:

Tanmadm bir adam, arad ve kzm bulduunu söyledi. Telefonu kzma verdi, kzm alyordu. Adamdan kzm bana getirmesini istedim, ertesi sabah kzm eve getirdi. Kzma sarlp, aladm. Kzma, 4 ay boyunca nerede olduunu sordum. Kzmn akl banda deildi. Kzm bir odada tutulduunu, su içirildiini ve tecavüze uradn anlatt. Ben de karakola haber verdim. Polisler geldi, ifade vermemizi istediler. Karakola gidip, ikayetçi olacaz.

LAçLI SU çRP, TECAVÜZ ETTLER

Ailesine 4 ay sonra kavuan N.K. ise kaçrlp, zmire götürüldüünü ve tutulduu odada sürekli ilaçl suyla bayltlarak, tecavüze uradn ileri sürdü. N.K., Küçük kardeimle birlikte bakkala gittim. Siyah bir araba yanat ve kz kardeimin elini tutarak, Arabaya binmezsen kardeini öldürürüm dedi. Ben de arabaya bindim. Bir süre sonra bana su içirdiler ve kendimi kaybettim. Sonra gözümü açtmda bir odadaydm. Odada bir yastk, bir de hal vard. Bir bardak su içirdi ve tecavüz etti bana. 2- 3 günde bir aylnca bana tekrar su içirip, bayltyorlard. Elim, ayam tutmuyordu; tecavüze uruyordum. Ne kadar tutulduumu hatrlamyorum. Son 1- 2 hafta boyunca beni kaçran ahs gelmiyordu odaya. Yal bir adam geldi ve beni evine götürdü. Adm, soyadm, nereli olduumu sordu. Aklm bama gelince Anneme götür dedim. Adamla birlikte otogara gittik ve Sivereke geldik diye konutu.

Ana Sayfaya Git