Aileye ölüm tehdidi!

PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunması için HDP il binası önünde evlat nöbetini sürdüren ailelerden Ayşegül ve Rauf Biçer çiftinin yaşadığı evin penceresinden 'Size ölüm' yazılı not atıldı. Acılı anne Ayşegül Biçer, tehditlere boyun eğmeyeceklerini belirterek, "Devletimiz çok güçlü. Her şey onların himayesi altında. Umuyorum ki gereken yapılacak ve failler de ortaya çıkacaktır" dedi.

Haberler 18.11.2020 - 09:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2 yl önce 16 yandayken kaçrlan oullar Mustafa için evlat nöbeti tutan Ayegül ve Rauf Biçer çiftinin Balar ilçesindeki evlerinin penceresinde önceki gün akam saatlerinde Size ölüm yazl kat atld. Kad fark eden Biçer çifti, durumu polis ekiplerine bildirdi. Ksa sürede eve gelen l Emniyet Müdürlüü Terörle Mücadele ubesi ekipleri, inceleme yapt. Polis, Size ölüm yazl not kadn atan ya da atanlarn yakalanmas için çalma balatt.

TEHDTLERNZE BOYUN EMEYECEZ

HDP önünde kaçrlan olu Mustafa için balatt oturma eylemine ei Rauf ile birlikte devam eden kanser hastas Ayegül Biçer, terör örgütü yandalarnca daha önce defalarca kaplarna çarp iareti konulduunu belirtti. Biçer, Not yazarak pencereden içeriye attlar. Sizlere ölüm diye yazdlar. Bunu defalarca dile getirdim. Biz korksaydk kapnzda oturmazdk. Tehditlerinize boyun emeyeceiz. Mücadelemizi sürdüreceiz. Ölüme ba koyduumuz bir yolda kararlyz. Devletimiz çok güçlü. Aradm, gerekeni yaptlar. Her ey onlarn himayesi altnda. Umuyorum ki gereken yaplacaktr. Failler de ortaya çkacaktr diye konutu.

HDP BNASINA GRMELERNE ZN VERMED

Bu duruma tepki gösteren oturma eylemindeki aileler, HDP il binasna girmek istedi. HDPliler ve aileler arasnda yaanan gerginlik üzerine araya giren polis, bina giriinde önlem ald.

Ana Sayfaya Git