Aileyi korku sardı

Son günlerde Bağlar ilçesinde efsane haline gelen "çocuk kaçırma" iddialarına bir halka daha eklendi. Bilge Onat isimli 8 yaşındaki kız çocuğun kaçırılmak istenildiği iddia edilirken, korku saran Onat ailesi şahsın yakalanmasını istiyor.

Haberler 07.05.2018 - 09:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar ilçesinde son haftalarda skca gündeme gelen çocuk kaçrma iddialar, ilçede efsane haline gelip korkuya dönüürken, Kaynartepe Mahallesinde, önceki gün 8 yandaki Bilge Onatn kaçrlmak istendildii iddia edildi.

LKHAnn haberine göre, Kaynartepe Mahallesinde gerçekleen olayda, Bilge Onata (8) para verme bahanesiyle yanna çaran ve henüz kimlii belirlenmeyen bir ahs, ailenin fark etmesi üzerine olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.

Kendisine para verme bahanesiyle kaçrlmak istendiini ve korku dolu anlar yaadn ifade eden Bilge 0nat, annesinin fark etmesi üzerine söz konusu ahsn kaçtn söyledi.

KIZINI KAçIRMAK STEDLER

Onat, Babamn iyerinden eve geliyordum. Birinin beni takip ettiini fark ettim. Yanma geldi ve eve varncaya kadar benimle konumaya balad. Bana Ben seni teyzenin evine götüreceim. dedi. Bende hzlca binaya kotum, o da peimden geldi. Benim elime zorla para tututurdu. Israrla kendisiyle birlikte gitmemi istiyordu. Anne ve babam çarmama frsat brakmadan eliyle azm kapatarak, Sus anneni ve baban sakn çarma, ben gidiyorum. dedi. Annem durumu fark edince de hzla sokaa girip kaçt. dedi.

O AHSIN YAKALANMASI LAZIM

Kzn kaçrmaya çalan kiinin bulunmasn isteyen Anne Mürvet Onat ise, Kzm, babasnn yanndan eve geliyordu. Kzmn koarak binaya girdiini gördüm. Dier bir olum da binaya kzmla beraber birinin daha girdiini söyleyince üphelendim. Adam olumu fark ederek hemen binadan çkp kaçt. Kzm alaynca hemen adamn peinden komaya baladm. Ama ona yetimeden kaçp gitmiti. ifadelerini kulland.

Onat, Bir ailenin çocuu gittiinde o aile de ölmü oluyor ve o aile diri deildir. Bundan dolay o adam yakalasnlar, bir daha brakmasnlar. Biz de ikyetçi olacaz. Yetkilerden ve özellikle de Emniyet Müdürlüünden bir an önce o cani ve canavarn bulunmasn rica ediyorum. eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git