Ak Kadınlara bağımlılık anlatıldı

AK Parti Genel Merkez AR-GE başkanlığının 81 İl'de başlattığı Bağımlılıkla Mücadele Farkındalık Eğitimi, dün Diyarbakır'da başladı. AK Parti Diyarbakır il binası konferans salonunda gerçekleşen ve Yeşil Yıldız Derneği Genel Başkanı Yahya Öger'in yaptığı sunumda “Bağımlılıkla Mücadelede Farkındalık Çalışmaları, Tütün ve Madde Bağımlılığı Modülleri anlatıldı.

Haberler 17.02.2020 - 09:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Genel Merkez AR-GE bakanlnn 81 lde balatt Bamllkla Mücadele Farkndalk Eitimi, Diyarbakrda balad.

AK Parti Diyarbakr il binas konferans salonunda gerçekleen ve Yeil Yldz Dernei Genel Bakan Yahya Ögerin yapt sunumda Bamllkla Mücadelede Farkndalk çalmalar, Tütün ve Madde Bamll Modülleri hakknda bilgi verildi.

KAYA: TOPLUMUN TEMEL TAI KADINLARDIR

Ögerin sunumundan önce ksa bir açl konumas yapan AK Parti l Kadn Kollar Bakan Müzeyyen Kaya, Partilerinin Genel Merkez AR-GE bakanlnn 81 lde balatm olduu Bamllkla Mücadele Farkndalk Eitiminin bugün Diyarbakrda start aldn hatrlatarak, Toplumun Temel ta Kadnlardr.

Hep birlikte el ele verip bamllkla mücadele edip kadnlarmz ve çocuklarmz topluma kazandrp hayrl bir nesil yetitireceiz. Diyarbakr il kadn kollar olarak il ve ilçelerimizde çalmalarmz sürdüreceiz. Eitim ile Diyarbakrda en az 2.500 kadnmza ulamay hedefliyoruz diye konutu.

ÖGER: EBEVEYNLER ÖZELLKLE SGARA KONUSUNDA HASSAS OLMALI

Kayann açl konumasndan sonra kürsüye çkan Yeil Yldz Bamllkla Mücadele Dernei Genel Bakan Yahya Öger, ebeveynlerin özellikle sigara konusunda hassas olmas gerektiini sigara içilen evlerde çocuklarn da sigara kullanma olaslnn yüksek olduunu söyledi.

Bamlla bulaann tedavisinin zor olduunu ama imkansz olmadna deinen Öger, Ama en önemlisi bamllk yapc maddeleri kullanmaktr. Aileler bu anlamda gençlerle konumal, kaliteli zaman ayrmal, problemlerini çözme noktasnda olumlu örnek tekil etmeli, stres ve sknt ile ba etme yollarn göstermelidirler dedi. Program soru cevap ksmyla son buldu.

Ana Sayfaya Git