AK Parti 40 şehrin röntgenini çekti

AK Parti, yerel seçimler için yoğun mesai harcıyor. 12 başkan yardımcısı dikkat çekmemek için, tanınmadıkları il ve ilçelerde, spor kıyafetle nabız tutuyor. Vatandaşlara belediye başkanlarından beklentilerini, görmek istedikleri isimleri soran genel başkan yardımcıları şu ana kadar 40 ilin analizini tamamladı.

Haberler 25.09.2018 - 09:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti kurmaylar, yerel seçimler için youn mesai harcyor. Haftalk toplantlar yaparak adaylarn belirlenmesi için ön çalma yaplrken, 81 ilin siyasi fotoraf da çekilmeye baland. Vatandalara belediye bakanlarndan beklentilerini, görmek istedikleri isimleri soran bakan yardmclar u ana kadar yaklak 40 ilin analizini tamamlad.

Yerel seçimler için youn mesai harcayan AK Parti kurmaylar, haftalk toplantlar yaparak adaylarn belirlemeye çalrken, 81 ilin fotorafn da çekmeye balad. AK Parti yerel yönetimlerden sorumlu 12 bakan yardmcs hafta banda yapt toplantlarnn ardndan tekrar bölgelerine giderek çalmalarn sürdürüyor.

ADAYLARI BELRLEME çN HAZIRLIK

Vatandalara belediye bakanlarndan beklentilerini, görmek istedikleri isimleri soran bakan yardmclar bu zamana kadar yaklak 40 ilin analizini çkard. Daha önce yaplan anketlerden de çkan sonuçlar karlatran AK Parti kurmaylar, adaylar belirlenene kadar tüm illeri tamamlayacak.

TANINMAYACAKLARI BÖLGELERE

Belirlenen 12 bakan yardmcs her hafta yaklak 100 vatandala görüüyor. Görevlendirildikleri bölgelerde tannmamak için tarihte devlet yöneticilerinin tebdili kyafet uygulamalarn andran yöntem ve taktikler gelitiren AK Parti kurmaylar illerinde tannabilecei için çalmalarn halkn tanmad il ve ilçelere giderek yapyor. Takm elbise ve kravat yerine spor kyafetle siyasetçi görüntüsünden uzaklaan isimler bu ekilde halkn arasna karyor.

CEKET, KRAVAT YOK

AK Parti kurmaylar söz konusu taktik için u deerlendirmede bulundu: Bakan yardmclarmz bulunduu illerde tannyorlar. Bu nedenle halkn tanmayaca illere ve ilçelere görevlendirildiler. Vatandalar üphelenmesin diye bakan yardmclarmz takm elbiseyle ve kravatla gezmiyorlar. Daha günlük ve spor kyafetlerle halkn arasna karyorlar.

TEKLATA ETM BALIYOR

Dier taraftan AK Parti yönetimi önümüzdeki ay tekilat eitime alacak. Ekim ayndan itibaren yerel seçimlere yönelik eitimlere balayacaklar. 81 ilin seçim koordinasyon merkezi bakan bata olmak üzere eitimlerde her bölgenin yapsal özellikleri ve ihtiyaç duyulan hizmetleri konusunda bilgilendirilecek.

Ana Sayfaya Git