Ak Parti Antalya Milletvekili Samani'nin kızı KHK ile ihraç edildi

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani'nin kızı Betül Samani Gökay'ın, KHK ile ihraç listesinde yer aldığı ortaya çıktı. Milletvekili Samani, "Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde mimar olarak çalışan kızım geçen yıl memurluktan istifa etmişti, bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum" dedi.

Haberler 22.07.2017 - 10:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olaanüstü Hal kapsamnda, 14 Temmuz akam yaymlanan 692 sayl yeni KHK ile Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samaninin kz Betül Samani Gökayn da ihraç listesinde yer ald belirlendi. Betül Samani Gökayin, Ankara Büyükehir Belediyesinde mimar olarak görev yapt belirtildi.

YANLILIK VAR

Milletvekili Samani, bir yanllk olduunu söyledi. Kznn adna otomobil almak için Bank Asyada bir günlük para yattn söyleyen Samani, baka da hiçbir ey olmadn kaydetti. Kzm Büyükehir Belediyesinden geçen yl kendi kararyla istifa etmiti. Kzm doum iznindeyken ikinci bebeine hamile kald. Bakt izinleri uzayacak, uzun süreli izinli saylmay ahlaki bulmad için istifa etmiti. stifa ettikten sonra ihraç edilmesinin bir yanllk olduunu düünüyorum. ki bebei var onlarla ilgileniyor dedi.

MEMURLUKTAN GEçEN YIL STFA ETM

Kznn hiçbir ekilde bu terör örgütü ile balants bulunmadn aktaran Samani, parann 17-25 Aralk olaylarndan sonra sadece bir günlüüne bankada kaldn söyledi. Samani, Kzm bankay desteklemek adna bu ilemi yapmad. EFT nedeniyle bankay kulland. Ayn gün para yatyor ayn gün çekiyor. Kzm memurluktan geçen yl istifa etti. çocuum hiçbir zaman FETÖ sempatizan olmad. Ailemizde de öyle bir kii yok dedi. Son KHK ile Türkiye genelinde 7395 kii kamu görevinden ihraç edilmiti.

Ana Sayfaya Git