AK Parti'den depremzedeler için yardım kampanyası

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, deprem felaketine uğrayanlarla dayanışma içinde olmak için AK Parti grubu olarak yardım kampanyası başlattıklarını söyledi. Bostancı, "Milletvekillerimizin gerekli desteği sağlayacaklarını ve bu paylaşımı en yüksek düzeyde gerçekleştireceklerine inancımız tamdır" dedi.

Haberler 29.01.2020 - 10:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Grup Bakan Naci Bostanc, TBMMde düzenledii basn toplantsnda, Elazda meydana gelen depremde 41 kiinin hayatn kaybettiini hatrlatt. Depremin hemen ardndan devletin yardma kotuunu kaydeden Bostanc, Tabii bu devletin asli görevi. Devletin yapt maddi manevi yardmlar var. Devlet hem sevinçler için hem felaketler için var dedi.

CUMHURBAKANIMIZ DA DESTEK VERECEK

Bostanc, depremin ardndan çeitli kampanyalarn düzenlendiine iaret ederek, Toplanan ciddi yardmlar var. Vatandalarn çeitli banka hesaplarnda topladklar paralar var. Biz de AK Parti grubu olarak, bu deprem felaketine urayanlarla dayanma içinde olmak amacyla bir yardm kampanyas balatyoruz. Milletvekillerimizin gerekli destei salayacaklarn ve bu paylam en yüksek düzeyde gerçekletireceklerine inancmz tamdr. Cumhurbakanmz da kampanyaya destek verecek. Bu tür yardmlarn limiti belli olmaz. Bu bir gönül ve dayanma iidir. Hesap numaramz açk vatandalarmz da buna katlabilirler diye konutu.

Ana Sayfaya Git