AK Parti'li belediye başkanları Bursa'da buluşacak

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki başkanlığında 6-8 Eylül'de gerçekleştirilecek "AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı"na, 14 ilden 135 belediye başkanı katılacak.

Haberler 05.09.2019 - 10:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Genel Merkezince bu yl 4üncüsü düzenlenen Yerel Yönetimler stiare ve Deerlendirme Bölge Toplants, Bursada 6 Eylülde balayacak.

AK Parti Bursa l Bakan Ayhan Salman, parti binasnda düzenledii basn toplantsnda, istiare toplantsyla ilgili hazrlklarnn sürdüünü söyledi.

Salman, 14 il bakan, belediye bakan ve kadn kollar bakannn katlaca, kentte de büyükehir meclis üyelerimizin, ilçe belediye bakanlarmzn ve ilçe bakanlarmzn katlaca önemli toplanty 6-8 Eylülde Bursada yapacaz. dedi.

BELEDYE BAKANLARI

Toplantya, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Bakan Yardmcs Mehmet Özhasekinin bakanlk edeceini belirten Salman, Belediye bakanlarmzn, ilçe bakanlarmzn, il bakanlarmzn eitim, bilgilendirme ve istiare toplantsn Bursada yapacak olmaktan mutluyuz. Bursamz bu tarz organizasyonlar her zaman baaryla yapt. ifadelerini kulland.

AK Parti l Yerel Yönetimler Bakan Gökay Bilir de 135 belediye bakannn katlaca toplantnn, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra belediye hizmetlerinin etkinliini artrmak, bilgi ve tecrübe paylamn salamak, çalmalarn usul ve esaslara uygunluunu temin etmek, gönül belediyeciliine dayal yeni ehir vizyonlarn deerlendirmek amacyla gerçekletirileceini aktard.

Programn ilk gününde, önceki dönemlerin baarl belediye bakanlarnn bilgi ve deneyimlerini yeni belediye bakanlaryla paylaacan vurgulayan Bilir, unlar kaydetti:

YÖNETM SSTEM ANLATILACAK

Geçmi dönem belediye bakanlarmzdan Yusuf Ziya Ylmaz, Tahir Akyürek ve Veysel Tiryakinin katld bir tecrübe paylam program olacak. Cuma gününü inallah böyle tamamlayacaz. Cumartesi günü de Balkesir, Bilecik, Bolu, Bursa, çanakkale, Düzce, Edirne, stanbul, Krklareli, Kocaeli, Sakarya, Tekirda, Yalova, Zonguldak olmak üzere 14 ilimizden katlmn olaca programla devam edecek. Bu illerden gelen belediye bakanlarmz, il genel meclisi bakanlarmz, il bakanlarmz, il yerel yönetimler bakanlarmz, il kadn ve gençlik kollar yerel yönetimler bakanlarmz, il uzmanlarmz ve Bursadan büyükehir belediye meclis üyelerimiz, Osmangazi, Nilüfer ve Yldrm belediye meclis üyelerimiz ile ilçe yerel yönetimler bakanlarmz ve ilçe bakanlarmzn katlaca bir program olacak.

Toplantnn ikinci gününde belediye bakanlarna liderlik, halkla ilikiler, etkili iletiim, kaynak gelitirme, mevzuat, bütçe ve personel yönetimi gibi konularda uzmanlar tarafndan eitimler verileceini anlatan Bilir, son gün ise belediye bakanlar ve bakan yardmclarnn deerlendirme ve istiare toplantsyla programn tamamlanacan kaydetti.

Ana Sayfaya Git