AK Parti'li Çelik: Saldırıyı gerçekleştirenler, bedelini ödeyecek

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Suriye rejiminin İdlib'de, Türk askerine yönelik saldırısına tepki göstererek, "Suriye rejimi, kahraman askerlerimizin yerleri önceden koordine edilmesine rağmen bir saldırı gerçekleştirdi. Bu saldırıyı gerçekleştirenler bunun bedelini ödeyecektir" dedi.

Haberler 04.02.2020 - 00:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Sözcüsü çelik, sosyal paylam sitesi Twitterdaki hesabndan dlibde 4 askerin ehit olduu, 9 askerin ise yaraland, Suriye rejiminin saldrsna ilikin açklamalarda bulundu. çelik, ehit askerlere Allahtan rahmet, yarallara da ifa dileyerek, saldrya cevap verildiini ve verilmeye devam edildiini belirtti. AK Parti Sözcüsü çelik, unlar kaydetti:

Suriye rejimi, kahraman askerlerimizin yerleri önceden koordine edilmesine ramen bir saldr gerçekletirdi. dlib mutabakat rejim tarafndan bir kere daha ihlal edildi. Rejim bunun karln daha sert ekilde görecektir. Kahraman Türk Silahl Kuvvetleri çatmalarn önlenmesi, terörle mücadele ve sivil halkn korunmas için gayret gösterirken, rejim terör faaliyeti gerçekletirmeye devam ediyor. Rejimin bir terör örgütü gibi davranmas tüm bölge için tehdittir. Kahraman Türk Silahl Kuvvetleri yaplan her saldrya en ar bedeli ödetecek güçtedir. Terörle mücadelemiz kararllkla sürmektedir. TSK milli çkarlarmz ve insani deerleri korumak için insanlk dümanlaryla mücadele etmektedir. Milletimizin ba sa olsun. Kahramanlarmza rahmet olsun. Bu saldry gerçekletirenler bunun bedelini ödeyecektir.

Ana Sayfaya Git