Akar: Güç millette denetimin mecliste olacak

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar,16 Nisandan sonra Gücün millette denetimin mecliste olacağını belirtti.

Haberler 28.03.2017 - 09:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l bakanlnda yaplan istiare toplantsna Milletvekili Galip Ensariolu, l bakan Akar ile il Bakan Yardmcs Mustafa Kaçmaz ve Belediye Meclis üyeleri katld.

AK PARTDE STARE

Akar, hzl icraatlar ve etkili bir hükümet için evet denmesi gerektiini vatandalara belirtiklerini ve istikrarn da devam edeceini söyledi. Diyarbakr bundan önceki seçimlerde olduu gibi Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoana ve AK Partiye desteini arttrarak

devam edeceini aktaran Akar, Bu Referandum, milli irade ile vesayet rejiminin oylanaca seçimdir. Halkmz Demokrasisine sahip çkacaktr.Milletimizin referandumla ilgili beklentisi çok büyük. AK Parti hükümetleri 15 ylda söylemlerle deil, eylemlerle Türkiyeyi bu noktaya tad. Türkiyenin daha ileriye, daha güçlü ilerlemesi için evet dememiz gerekiyor. Diyarbakr için, Yarnlarmz için, çocuklarmzn gelecei için evet dememiz gerekiyor dedi.

Ensariolu ise halk oylamasna Diyarbakrn kendisine yakr ekilde en yüksek oranda destek verecei kanaatinde olduunu belirterek, anayasa deiikliinin ve Cumhurbakanl sisteminin neden Türkiye için gerekli olduunu anlatacaklarn anayasa deiiklii olmazsa olmazmz diye konutu.

Ana Sayfaya Git