Akar; Hedef Sadece Terörstlerdir!

Orgenaral Akar: Sadece teröristler ve bunlara ait barınak, sığınak, bina, silah, araç gereç vesaire hedef alınacak.

Haberler 22.01.2018 - 10:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

GENELKURMAY Bakan Orgenaral Hulisi Akar, Afrindeki Zeytin Dal Harekatna ilikin, Harektn planlama ve icrasnda sadece ama sadece teröristler ve bunlara ait barnak, snak, bina, silah, araç gereç vesaire hedef alnacak. Sivil ve masum kiilerin zarar görmemesi için de her türlü dikkat ve hassasiyet gösterilecektir. u anda bile baz yarallarmz, gazilerimiz var. Onlara da sayglarmz, ükranlarmz sunuyor acil ifalar diliyorum dedi.

Genelkurmay Bakan Orgenaral Hulisi Akar, Genelkurmay Harekat Merkezinde Afrindeki Zeytin Dal Harekatna ilikin açklamada bulundu. Akar u ifadeleri kulland: TSK, hudutlarmzda ve bölgede istikrar salamak maksadyla Afrin belgesinde PKK, KCK, PYD, DEA mensubu teröristleri etkisiz hale getirmek dost ve karde bölge halknn bunlarn bask ve zulmünden kurtulmasn salamak üzere Zeytin Dal harekatn icra etmeye balyoruz.Harekat, ülkemizin uluslararas hukuktan kaynaklanan haklar, BM Güvenlik Konseyinin kararlar, Güvenlik Konseyinin terörle mücadele konusundaki ald terörle mücadeleye yönelik özel kararlar ve BM Sözlemesinin 51. maddesindeki yer alan meru müdafaa hakk çerçevesinde fakat Suriyenin toprak bütünlüüne saygl olacak ekilde bu faaliyet icra edilecektir.

U ANDA BLE BAZI YARALILARIMIZ, GAZLERMZ VAR

Harektn planlama ve icrasnda sadece ama sadece teröristler ve bunlara ait barnak, snak, bina, silah, araç gereç vesaire hedef alnacak. Sivil ve masum kiilerin zarar görmemesi için de her türlü dikkat ve hassasiyet gösterilecektir. u anda bile baz yarallarmz, gazilerimiz var. Onlara da sayglarmz, ükranlarmz sunuyor acil ifalar diliyorum. Bu görevden de alnzn akyla çkacanza inancm, inancmz tamdr. Yolunuz, bahtnz açk olsun.

Ana Sayfaya Git