Akar sıcak bölgede!

Akar ve beraberindeki kuvvet komutanları, sınır bölgesindeki temaslarını sürdürüyor. Önceki Kilis'te dün de Mardin ve Şanlıurfa bölgesinde, incelemelerde bulundu.

Haberler 07.02.2017 - 10:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Genelkurmay Bakan Orgeneral Hulusi Akar, beraberindeki kuvvet komutanlar, scak bölge temaslarn sürdürüyor. Önceki Kliste Frat Kalkan harekatnn merkezinde incelemelerde bulunan Akar ve beraberindeki kuvvet komutanlar dün de anlurfa ve Mardin bölgesinde incemelerde bulundu.

lk olarak Mardinde temaslarda bulunan Genelkurmay Bakan Orgeneral Hulusi Akara, elik eden Kara Kuvvetleri Komutan Orgeneral Salih Zeki çolak ve Hava Kuvvetleri Komutan Orgeneral Abidin Ünal Mardin Valilii giriinde Vali Mustafa Yaman karlad.

OLAANÜSTÜ GÜVENLK ÖNLEMLER

Geni güvenlik önlemlerinin alnd ziyaret srasnda ilk olarak valilik eref defterini imzalayan Orgenaral Akar, daha sonra Vali Mustafa Yaman ile makamnda basna kapal bir görüme gerçekletirdi. Vali Yaman ile yaklak bir saat görütükten sonra Orgeneral Akarn snr birliklerini yerinde denetlemek üzere Nusaybin ilçesine geçtii bildirildi.

20NC ZIRHLI TUGAYI DA DENETLED

Akar, beraberindeki kuvvet komutanlaryla birlikte anlurfada konulu 20nci Zrhl Tugay Komutanln ziyaret etti. Orgeneral Akar ve komutanlar, helikopterle indii Yüzba Ali Saip Ursava Klasnda Vali Güngör Azim Tuna ve 20nci Zrhl Tugay Komutan Tugeneral smail Hakk Köseali tarafndan karland. Burada eref defterini imzalayan Orgeneral Akar, çalmalarla ilgili bilgi ald.

Ana Sayfaya Git