Akar sur esnafıyla

Hendek ve barikat terörünün büyük tahribat yarattığı Sur ilçesinde hükümetin iyileşkirmeye yönelik projeleri hayat bulmaya başlarken, Ak Parti İl Başkanı Akar haftasonu, esnaf ziyaretiyle geçirdi. Sorunları dinlerken, talepleri de not etti.

Haberler 23.01.2017 - 11:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Diyarbakr l Bakan Muhammed Dara Akar hendek ve bariket terönün ksm-i olarak veraneye çevirdii Sur esnafyla haftasonu bir kez daha biraraya gelerek, görütü. Ziyaret edip, sorun ve taleplerini not ald.

l Bakan Muhammed Dara Akar beraberinde Sur lçe Bakan eref Yontürk, yardmclar ve yönetim kurulu üyeleri ile Vakflar Han esnafn ziyaret edip görütü.

ESNAFIN SORUNLARINI DNLED

Burada bir toplant eklinde esnaflarn sorunlarn ve taleplerini dinleyerek not alan l Bakan Akar, kendilerine iletilen sorun ve talepleri yetkili mercilere ileteceklerini müjdeledi.

Özellikle terör olaylar sonrasnda yaanan tahribatn giderilmesi yönünde hükümet büyük uralar verdiini söyleyen Akar, hükümet olarak esnafn ve halkn sorunlarnn çözülmesi konusunda ciddi anlamda gayret gösterdiklerini söyledi. Akar öyle dedi Esnaf ziyaretlerimize devam edeceiz. Her gün sahadayz. Tekilat olarak her zaman Diyarbakr halknn hizmetindeyiz.

Ana Sayfaya Git