Akıl yolu!

“Mutluluk Ve Başarı İçin Akıl Yolu’nda Buluşalım”

Haberler 09.09.2019 - 09:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda yönetimden hibe, proje ve eitime kadar bir çok güncel meslek konusunda hizmet verecek danmanlk merkezi açld. Mutluluk ve baar için Akl Yolunda bulualm sloganyla hizmete balayan merkez,pratik eitim alarak kendilerini gelitirmek isteyen gençleri bekliyor.

BR çOK GÜNCEL KONUDA PRATK BLGLER

Alannda uzman isimlerin görev yapaca merkezde yaam koçluu ve danmanlk hizmetleri konusunda kendilerini gelitirmek isteyen gençleri bir çok alanda pratik eitim imkan bekliyor. Açl yaplan merkeze yeni olmasna ramen youn ilgi olmas dikkat çekiyor. Vatandalar, ihtiyaç duyulan alanlardaki önemli bir aç kapatacak olan bu merkezin Diyarbakrda hizmete girmesinin önemli olduunu dile getirdiler.

HEM ETM HEM DANIMANLIK HZMETLER

Diyarbakrn yeni yüzü 75 metrelik yolun üzerinde hizmet vermeye balayan merkezde insan kaynaklar yönetimi, aile iletmelerinde kurumsallama, finans danmanl, i gelitirme, stratejik planlama, pazarlama yönetimi, hibe proje danmanl, yaam koçluu, iliki koçluu, aile koçluu, örenci koçluu, psikolojik danmanl, etkili sunum teknikleri ve liderlik eitimi gibi günümüzde çok ihtiyaç duyulan konularda hem eitim verilecek, hem de danmanlk hizmetleri yerine getirilecek.

Ana Sayfaya Git