Akşener Diyarbakır sokaklarında!

MHP'den ihraç edilen Genel Başkan adaylarından Meral Akşener, referandum çalışmaları kapsamında Diyarbakır'a gelerek, tarihi Hasan Paşa Hanı'nda vatandaşlarla çay içip sohbet etti.

Haberler 15.04.2017 - 09:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Referandumda hayr diyeceini yineleyen Akener, hayr kampanyas kapsamnda 28 kente giderek, neden Hayr denmesi gerektii konusunda vatandalara bilgi verdiini kaydederek unlar anlatt: Ben hayr tercihinde bulunan bir insanm, sfatm yok, partim yok. Beni partimden attlar. Ama 28 ili tamamlam oluyorum. Diyarbakrla bu programlarmzn sonuna gelmi olduk. Türkiyede rejimin oylandn, baz iddialara ramen partili Cumhurbakannn 70 yl Türkiyeyi geriye doru döndüren bir mesele olduunu ve tek bir kiiye her türlü gücün, tüzel kiilik kurma, kamu tüzel kiilii kurma, sava ilan etme, rektör atama, hakim ve savclar atama gibi çok büyük bir gücün, tek bir kiinin iki dudann arasna verilmi olmas bence, ayet sonuç onaylanrsa önce o kiiye büyük bir hakszlktr.

HDPL VATANDA: LK KEZ BR MHPLNN ELN SIKIYORUM

Akener daha sonra Sur lçesindeki esnaf ziyaret ederek onlarla sohbet etti. Baz vatandalar Akener ile hatra fotoraf çektirirken, bir vatanda Akenein yanna gelerek, Bir HDPli olarak hayatmda ilk kez bir MHPliyle tokalayorum. O da sizsiniz. Sizlerle gurur duyuyorum, kampanyanzdan dolay da size çok teekkür ediyorum dedi.

Akener ise vatandaa, teekkür ederek ziyaretlerine devam etti. Akener, ziyaret srasnda Gazi Caddesi üzerinde bulunan Sur lçe Emniyet Müdürlüü binasna da giderek burada görevli polislerle sohbet etti. Elindeki knay neden yakt sorulan Akener, hayr kampanyasndaki çalmalarnn simge sembolü olmas nedeniyle eline kna yaktn söyledi.

Ana Sayfaya Git