Aksoy kanaat önderleriyle!

İl Valisi Aksoy, bir süre önce görüştüğü ve kamuoyuna kanaat önderleri olarak yansıtılan isimlerle bir kez daha bir araya geldi. Aksoy, öğle yemeğinde buluştuğu isimlerle yaptığı sohbette aldığı notları, ilgili makamlara ileteceği bildirildi.

Haberler 03.02.2017 - 10:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bir süre önce Diyarbakr Valisi Hüseyin Aksoyun bir araya geldii ve basna Kanaat Önderleri diye açklanan isimlerle, dün bir kez daha DS Bölge Müdürlüünün misafirhanesinde bir araya gelerek, görütü. Valilikten yaplan açklamaya göre yemekte konuan Aksoy, kanaat önderleriyle yapaca sohbet srasnda not ald konular ilgili yerlere aktaracak.

YEMEKTE BULUTU

Vali Hüseyin Aksoy, Devlet Su leri (DS) Misrafirhanesinde merkez ve bal ilçelerde yaayan baz isimlerle ölen yemeinde bir araya geldi. Konuyla ilgili valilik tarafndan yaplan yazl açklamada, Valimiz sayn Hüseyin Aksoy, ilimiz kanaat önderleri ile öle yemeinde bir araya geldi. DS Misafirhanesi Salonunda düzenlenen yemekli toplantya Vali Aksoyun yan sra ilimiz merkez ve d ilçelerinde bulunan, kanaat önderleri katld denildi.

ALINAN NOTLAR

Yemek öncesi konuan Vali Aksoy, yemee katlan kanaat önderlerine teekkür ederek, Davetimize icabet ederek geldiinizden dolay hepinize teekkür ediyorum. Ho geldiniz. Diyarbakrn her ilçesinden kanaat önderi olarak burada bulunan ve Diyarbakrda çeitli faaliyetlerde her zaman önemli görevler üstlenen sizlerle bir araya gelebilmek için her zaman çaba sarf ediyoruz. Bu davetimize icabet ederek geldiiniz için hepinize ayr ayr teekkür ediyorum. Bugün burada sohbet edeceiz, beraber yemek yiyeceiz, sizlerin bizlere aktaraca hususlar not edeceiz ve bizler de alm olduumuz bu notlarmz ilgili yerlere aktaracaz. Ben tekrar davetimize icabet ederek katldnz için hepinize ho geldiniz diyorum, teekkür ediyorum dedii aktarld.

LGL YETKLLERE

Yemein ardndan yaplan toplantda, kanaat önderleri bulunduklar bölgenin sorunlarn dile getirerek, beklentilerini Vali Aksoya iletti. Talepleri tek tek dinleyerek not eden Vali Aksoy, gerekli çalmalarn imkanlar ölçüsünde en ksa zamanda yaplacan söyledi.

Ana Sayfaya Git