Aksoy'dan Kadınlar Gününe mesajı

İl Valisi Hüsayin Aksoy, 8 Mart dünya kadınlar günü nedeniyle yazılı mesaj yayımladı. Aksoy mesajında şu ifadelere yer verdi.

Haberler 08.03.2017 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hayatn her alannda, sevgiyi, fedakrl, üretkenlii ve duyarll temsil eden kadnlarmz, huzurlu ve salkl bir toplumun temel talardr. Bu balamda aile kurumunun temeli, deerlerimizin temsilcisi, taycs ve koruyucusu olan kadnlarn, hayatn bütün alanlarna etkin bir ekilde katlmalarna imkn salayacak artlar hazrlamak, her türlü ayrmcla kar mücadele etmek, kadn-erkek herkesin sorumluluudur.

ALE BRLNN KORUNMASI

Aile birliinin en önemli unsuru olan kadnlar, ülkemizin gelimesinde ve çada düzeye ulamasnda önemli bir yere sahiptir. Toplumumuzda var olan güçlü aile balar, aile bireylerinin birbirine gösterdii sevgi, sayg ve anlay kadnlarmzn eseridir. Millet ve Devlet yapmzn odanda yer alan tüm zor artlarda fedakrlklarn esirgemeyen kadnlarmzn hayatn her alannda çalmalaryla elde ettii baarlar her geçen gün artmaktadr.

Hayatmzn her annda varlklaryla onurlandmz ve desteklerini bizden hiçbir zaman esirgemeyen kadnlarmzn 8 Mart Dünya Kadnlar Gününü içtenlikle kutluyor, sevginin, efkatin ve fedakrln simgesi olan kadnlarmza sayglarm sunuyorum.

Ana Sayfaya Git