Alp ailesinde dram içerisinde dramlar!

Merkez bağlar ilçesinde yaşayan Hayrullah Alp, beyin kanaması geçiren eşine refakat ettiği sırada beyin kanaması geçirdi. Alp ailesi kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor.

Haberler 28.10.2019 - 10:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda yaayan 5 çocuk babas Hayrullah Alp, beyin kanamas nedeni ile hastaneye kaldrlan eine refakat ettii srada kendisi de beyin kanamas geçirdi. Maddi imkanszlklar yaayan aile, yardm bekliyor.

Diyarbakrn Balar ilçesinde yaayan Alp ailesinden anne Ceyhan Alp, beyin kanamas geçirdi. Hayrullah Alp, eine refakat etmek için hastanedeyken kendisi de beyin kanamas geçirdi. Maddi imkanszlklarla bouan aile, yardm bekliyor. Hayrullah Alpin ei Ceyhan Alp, kendisinin de ei gibi beyin kanamas geçirdiini fakat bir buçuk ay içinde toparlandn söyledi.

O DA BEYN KANAMASI GEçRD

Ceyhan Alp, 5 olumdan 4 tanesi örenci, biri Adanada, biri zmitte dier 2si de Diyarbakrda, dier olum ise asker. Maddi borçlardan dolay, elektrik, su, bakkal ve çevreye olan borçlarmzdan dolay hastalandm. Eim benim yanmda refakatçi olarak kalyordu. Eim de böbrek hastalndan dolay diyalize girip çkyordu. Son gün geldi, atei vard, tansiyonu yükseldi. Eime telefon geldi, borçlarn istedikleri için kafaya takm, ben hastanedeyim üzülmeyeyim diye bana da bir ey anlatmyor. Birden bire eim beyin kanamas geçirdi, 5 aydr hastanedeyiz dedi.

Einin 7 yldr böbrek yetmezlii ve KOAH hastal olduunu anlatan anne Alp, elektrik ve su borçlarn ödeyemediklerini, borçlarnn 28 bin lira olduunu aktard. Acl kadn kendilerine yardm eli uzatlmasn istedi.

Ana Sayfaya Git