ANKARA Kızılay patlamasını üstlenen PKK terör örgütü, yeni planlarını da bakın nası anlattı!

Ankara Kızılay meydanına yüz metre mesafedeki otobüs durağında meydana gelen feci patlama sonrasında, saldırıyı hangi terör örgütü düzenledi konusunda bir açıklama beklenirken; Ankara'daki bombalı saldırıyı terör örgütü PKK üstlendi. PKK'lı Mustafa Karasu, Özgür Gündem'deki yazısında amaçlarını da açıkladı ve yeni tehditlerde bulundu.

Haberler 15.03.2016 - 11:29 Son Güncelleme : 15.03.2016 - 11:29

Ankara Kızılay meydanına yüz metre mesafedeki otobüs durağında meydana gelen feci patlama sonrasında, saldırıyı hangi terör örgütü düzenledi konusunda bir açıklama beklenirken; Ankaradaki bombalı saldırıyı terör örgütü PKK üstlendi. PKKlı Mustafa Karasu, Özgür Gündemdeki yazısında amaçlarını da açıkladı ve yeni tehditlerde bulundu.

Ankara saldırısında son dakika gelişmesi yaşandı. Saldırıyı PKK terör örgütü üstlendi. Örgütten yeni tehditler gelirken saldırıda amaçlarının çevik kuvvet ekibi olduğu belirtildi. Ankarada 37 kişinin öldüğü bombalı saldırıyla ilgili PKKlı Mustafa Karasu, Özgür Gündemde müstear isimle yayınladığı yazısında Ankaradaki saldırının çevik kuvveti hedeflediğini ileri sürdü. Terör örgütü üyesi, yazdığı yazıda küstah tehditlerde de bulundu.Kanlı saldırıdan bir gün önce aralarında PKKnın da bulunduğu 10 terör örgütü birleşmişlerdi.

Özgür Gündemde Hüseyin Ali müstear adıyla köşe yazısı yayımlanan Mustafa Karasu, Ankarada çevik Kuvvet Polislerini hedefleyen eylemden sonra AKP iktidarının ezeceğiz, yok edeceğiz söylemleri, kirli savaşın daha da şiddetleneceğini ve sivil katliamların Cizre, Silopi, İdil ve Surda olduğu gibi pervasızca gerçekleştirileceğini ortaya koymaktadır ifadelerini kullandı.

Terör örgütü PKKnın en üst düzey isimlerinden birisi olan Karasunun açıklamasıyla PKK saldırıyı üstlenmiş oldu.

DÜN ÖZGÜR GÜNDEM GAZETESİ HAKKINDA TOPLATMA KARARI çIKMIŞTI

Ankara 1. Sulh Ceza Hakimliği, Özgür Gündem gazetesinin bugünkü nüshasının toplatılması yönündeki talebin kabulüne karar verdi. Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosunda görevli cumhuriyet savcısı, karar üzerine Emniyete yazı gönderdi ve gazetenin bugünkü nüshasına, toplatılarak, el konulmasını istedi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Özgür Gündem gazetesinin bugünkü nüshası hakkında terör suçu kapsamında soruşturma başlatmıştı.

Soruşturma kapsamında, gazetenin bugünkü nüshasının toplanması için sulh ceza hakimliğinden talepte bulunulmuştu.

Ana Sayfaya Git