Annenin Çığlığı

Diyarbakır'da dün akşamdan bu yana haber alamadığı oğlu Mehmet Akar'ın (20), HDP'liller tarafından dağa kaçırıldığını iddia eden Hacire Akar, il başkanlığı binasında oturma eylemi başlattı. MehmetAkar'ın en son HDP İl Başkanlığındaki bir çalışanla görüşme yaptığı tespit edildi.

Haberler 23.08.2019 - 00:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Sur ilçesine bal Soanl Mahallesinde yaayan Akar Ailesinin olu Mehmet Akar, dün çkt evine dönmedi. Oullarnn evde brakt cep telefonunu inceleyen aile, Diyarbakr büyükehir belediye bakannn görevden alnarak, yerine kayyum atanmasnn ardndan gerçekletirilecek eylemlere katlmas yönünde mesajlar olduunu gördü. Akarn en son HDP l Bakanlndaki bir çalanla görüme yapt tespit edildi.

ACILI ANNE SUç DUYURUSUNDA BULUNDU

Bunun üzerine anne Hacire Akar, HDPliler hakknda suç duyurusunda bulunarak, Selahaddin Eyyubi Mahallesindeki il binasna geldi. Anne Akar, HDPliler tarafndan daa kaçrldn iddia ettii olu Mehmet Akar getirilene kadar binadan çkmayacan belirterek, oturma eylemi balatt. Yakn olan bir kadnnda destek verdii Hacire Akarn, dier olu Frat Akarn 2004 ylnda terör örgütü PKKya katld, 2017 ylnda dada öldürüldüü bu bilginin de aileye HDPliler tarafndan verildii bildirildi.

Ana Sayfaya Git