Annenin iddiası!

Muğla'nın Ula ilçesinde cesedi ormanlık alanda bulunan üniversite öğrencisi genç kızın tutuklanan katil zanlısına, yüzün üzerinde görgü tanığının ifadesi, 2 bin saatlik görüntü ve telefon kayıtlarından ulaşıldığı öğrenildi. Ayrıca izlenilen görüntülerde Pınar Gültekin'in annesinin "Katil tek değildi" iddiası da yanıt buldu. Görüntülerde cinayetin işlenmesinde ve sonrasında yardımda bulunan ikinci bir kişinin izine rastlanmadı.

Haberler 25.07.2020 - 00:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mulann Ula ilçesinde cesedi ormanlk alanda bulunan üniversite örencisi genç kzn tutuklanan katil zanlsna, yüzün üzerinde görgü tannn ifadesi, 2 bin saatlik görüntü ve telefon kaytlarndan ulald örenildi. Ayrca izlenilen görüntülerde Pnar Gültekinin annesinin Katil tek deildi iddias da yant buldu. Görüntülerde cinayetin ilenmesinde ve sonrasnda yardmda bulunan ikinci bir kiinin izine rastlanmad.

100 KNN FADESNE BAVURULDU

Jandarma Suç Aratrma Timi (JASAT) bünyesinde oluturulan özel ekip, kayp bavurusunun ardndan Pnar Gültekini bulmak için telefon kaytlar ve sosyal medya hesaplarndan genç kz tanyanlarn listesini oluturdu. Emniyet yetkililerinden de yardm alan ekipler, cinayetten birkaç gün önce Gültekinin en yaknnda bulunan 100ün üzerinde kiinin bilgisine bavurdu.

2 BN SAATLK GÖRÜNTÜ NCELEND

Olaan üphelileri belirleyen ekipler, bir taraftan da yüzlerce güvenlik kamerasn tarayarak 2 bin saatlik görüntüyü inceledi. Tüm detaylar en ince ayrntsna kadar deerlendiren ekipler, tüm üpheler üzerinde toplanan Gültekinin eski erkek arkada Cemal Metin Avcy gözaltna ald.Pnar Gültekin cinayetinde annenin Katil tek deildi iddias çürütüldü

KNC KNN ZNE RASTLANMADI

Elde edilen kamera ve telefon kaytlarnda yaplan incelemede zanlya cinayetin ilenmesinde ve sonrasnda yardmda bulunan ikinci bir kiinin izine rastlanmad. Zanlnn, 6 aydr görümediini belirttii Gültekin ile 16 Temmuzda telefon görümesi yapt ve aralarnda çok sayda görüme olduu belirlendi. Kamera ve telefon kaytlarndan elde edilen delillerle daha fazla olay gizleyemeyeceini anlayan Avc, cinayeti itiraf etmek zorunda kald.

Ana Sayfaya Git