Hacker Anonymous kehaneti.. IŞİD 5 ülkeyi vuracak

Gizli olarak tüm dünyayı takip eden ünlü hacker grubu Anonymous; 22 Kasım 2015 için kehaneti, yüm dünyayı sarstı. Anonymous kahinlerinin kehaneti, 5 ülke de saldırı kırmızı alarmları verdi. İŞİD'in bugün ABD, Endonezya, İtalya, Lübnan ve Paris'te saldırı düzenleyeceği haberleri yayıldı.

Haberler 22.11.2015 - 02:40 Son Güncelleme : 22.11.2015 - 02:40

Gizli olarak tüm dünyayı takip eden ünlü hacker grubu Anonymous; 22 Kasım 2015 için kehaneti, yüm dünyayı sarstı. Anonymous kahinlerinin kehaneti, 5 ülke de saldırı kırmızı alarmları verdi. İŞİDin bugün ABD, Endonezya, İtalya, Lübnan ve Pariste saldırı düzenleyeceği haberleri yayıldı.

Anonymous İŞİDin, ABDnin Georgia eyaletine bağlı Atlanta Kentinde, Philips Arenada 22 Kasım pazar günü düzenlenecek Dünya Güreş Gösterisine de saldırı düzenleyeceğini öne sürdü.

Anonymous, amaçlarının tüm dünyayı, ya da saldırı düzenlenme olasılığı bulunan etkinliklere katılacak kişileri uyarmak olduğunu açıklayarak İŞİDe de, yapacakları eylemlerden dünyanın haberi olduğunu bildirmek istiyoruz ki belki bu eylemleri iptal ederler dedi.

BURALARDA SALDIRI DÜZENLEYECEKLER İDDİASI

Anonymous bugün İŞİD saldırısına uğrayacağını öne sürdüğü hedefler arasında Pariste kadınların yapacağı toplu gösteri, bir oyun salonu, Roma ve dünyanın başka kentlerinde de kutlanacak Mesih Bayramı, ABDli heavy metal grubu Five Finger Death Puchın Endonezyada vereceği konser, Lübnanda Holy Spirit Ünivesitesinde düzenlenecek Pastoral Günü olduğunu ileri sürdü.

Anonymous, IŞİDin söz konusu saldırıları planladığına ilişkin kanıtları da yetkililerle paylaştıklarını belirtti.

Ana Sayfaya Git