Araçlar böyle birbirine girdi!

Mardin'de korkunç şekilde zincirleme trafik kazası yaşandı. Kazada bir kişi ölürken, Mardin Başsavcısının da aralarında bulunduğu 6 kişi yaralandı.

Haberler 21.10.2019 - 09:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardinin Nusaybin ilçesinde, otomobilin çarpmasyla sürücüsünün kontrolünden çkan kamyonet, cipe çarpt. Zincirleme kazada 1 kii yaamn yitirdi, Mardin Cumhuriyet Basavcs Ahmet Bekta ile 6 kii yaraland.

ZNCRLEME KAZA

Kaza, akam saatlerinde, krsal Tilkitepe Mahallesi yaknlarnda meydana geldi. smi örenilemeyen sürücüsünün tali yoldan pekyoluna çkt 47 AAJ 015 plakal otomobil, sürücüsünün Mardin yönüne gittii 33 DHU 92 plakal kamyonete çarpt. çarpmann etkisiyle kontrolden çkan kamyonet, ayn yönde giden ve sürücüsünün ismi örenilemeyen cipe çarpt.

BASAVCI YARALANDI

Zincirleme kazada cipte bulunan Mardin Cumhuriyet Basavcs Ahmet Bekta ve Adalet Komisyonu Bakan Önder Kürat Mutlu ile otomobil ve kamyonette bulunan 6 kii yaraland. hbar üzerine, kaza yerine salk ve itfaiye ekipleri ile güvenlik güçleri sevk edildi. Araçlarda skanlar itfaiye ekiplerince çevredekilerin de yardmyla çkarld. Salk görevlileri, toplam 8 yaraly ambulanslarla Nusaybin Devlet Hastanesine götürdü.

YARALI GENç KURTARILAMADI

Acil serviste tedaviye alnan yarallardan Mervan Ylmaz (18), tüm müdahalelere ramen kurtarlamad. Ylmazn cansz bedeni, otopsi yaplmak üzere morga konuldu. Salk durumunun iyi olduu belirtilen Basavc Bekta, Mardindeki hastaneye sevk edilirken, dier yarallarn da hayati tehlikesinin bulunmad örenildi. Kaza nedeniyle bir süre ulama kapanan yol, araçlarn kaldrlmasyla yeniden açld.

Ana Sayfaya Git