Arama kurtarma çalışmaları sürüyor

SİİRT'in Şirvan İlçesine bağlı Maden köyünde bulunan bakır madeninde 17 Kasım'da meydana gelen heyelandan sonra oluşan göçük altında kalan 12 işçinin cesetleri çıkartılırken, halen toprak altında bulunan 4 işçiyi arama ve kurtarma çalışmaları, bölgede etkili olan kar ve yağmura rağmen sürdüğü belirtildi.

Haberler 02.12.2016 - 09:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

irvann Maden köyünde 17 Kasmda meydana gelen heyelandan sonra oluan göçük altnda kalan 4 içi için balatlan aranma kurtarma çalmalarna, AFAD, Emniyet Genel Müdürlüü ve Jandarma Genel Komutanlnn ekipleri, uzman köpekler eliinde katlyor. imdiye kadar 12 maden içisinin cesedi toprak altndan çkarlrken, heyelan altnda kalan Sava Yldz, Halil Beer, Nusret Beyza Alma ve brahim Klnça imdiye kadar ulalamad belirtildi.

ARAMALAR SÜRÜYOR

Maden köyünde önceki gün ve dün etkili olan olumsuz hava koullar nedeniyle arama ve kurtarma çalmalarna ksa süreli aralk verildiini söyleyen yetkililer, çalmalarn yeniden balatldn söyledi. Yetkililer, çalmalara zaman zaman yamurdan ötürü ara verildi. Önceki gece saat 24.00 sralarnda arama çalmalarna ara verildi. Ancak, yamurun dinmesi ve enkaz alannda çalan AFAD ekiplerinin güvenlii salandktan sonra sabah 06.00da çalmalar yeniden balad. Yalar devam ediyor ancak çalmalar da güvenli bir ekilde çalmalar devam ediyor diye konutu.

Ana Sayfaya Git