ASELSAN, MIRSAD'la cezaevleri ve adliyelerin güvenliğine talip

Şirket, cezaevleri ve adliyelerin güvenlik ihtiyaçları için IP kamera ve ağ kayıt sistemleri, koğuş otomasyon, mahkum acil çağrı, seslendirme ve acil anons, kapalı görüş ve avlu gergi teli gibi alt sistemlerden oluşan MIRSAD Güvenlik Yönetim Yazılımı geliştirdi

Haberler 30.03.2020 - 10:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ürün ve çözümlerin, Adalet Bakanlnn mevcut ve gelecee dönük tüm projelerinde yer almas için çalmalar sürdürülüyor

Türkiyenin savunma elektroniindeki lider irketi ASELSAN, cezaevleri ve adliye binalarnn güvenlii için özgün ve bütüncül çözümler gelitirdi.

irketin Ulam, Güvenlik, Enerji ve Otomasyon Sistemleri Sektör Bakanl bünyesinde gelitirilen güvenlik sistemi çözümleri yeni sorumluluklar üstlenmeye hazrlanyor.

Adalet Bakanlna bal cezaevleri ve adliye binalarnda ihtiyaç duyulan elektronik güvenlik sistemlerine yönelik ASELSAN tarafndan gelitirilen özgün ve bütüncül çözümler, geçekletirilen gösterimle tantld.

MIRSADLA GÜVENLK

Gösterime Adalet Bakanl Bakan Yardmcs aban Ylmaz, Destek Hizmetleri Dairesi Bakanl ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüü heyetleri katld.

ASELSANa ait MIRSAD Güvenlik Yönetim Yazlm, IP kamera ve a kayt sistemleri bata olmak üzere kou otomasyon, geçi kontrol, yangn alglama ve ihbar, elektromekanik kilit ve interlock, mahkum acil çar, interkom, seslendirme ve acil anons, dijital ses kayt, ankesör, kapal görü ve avlu gergi teli sistemlerinin senaryo temelli fonksiyonel gösterimi gerçekletirildi. Bu sistemlerin ASELSAN MIRSAD Güvenlik Yönetim Yazlm çats altnda yönetildii ve entegre ekilde çalabildii vurguland.

Gelitirilen ürün ve çözümlerin, Adalet Bakanlnn mevcut ve gelecee dönük tüm projelerinde yer almas için çalmalara devam ediliyor.

ASELSANn Ulam, Güvenlik, Enerji ve Otomasyon Sistemleri, Güvenlik Sistemleri Ekipleri Fikir Birlii Toplantsnda yaplan oylamada, irketin tüm güvenlik sistemlerinde kullanlacak yönetim yazlm markas MIRSAD olarak belirlenmiti.

Ana Sayfaya Git