Asırlık çınarlar"ı sevindiren proje

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname kapsamında görevlendirme yapılan Şanlıurfa'nın Viranşehir Belediyesinden bir heyet, 90 yaş üstündeki vatandaşları ziyaret ederek eksiklerini gideriyor.

Haberler 19.11.2017 - 10:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Belediye tarafndan hazrlanan Asrlk çnarlarmzn Gül Yüzleri Gülsün projesi kapsamnda, ilçede 90 yan am 252 vatanda tespit edildi. Bu kapsamda, Belediye Bakan Vekilliine görevlendirilen Ömer çimit, yardmclarnn da katlmyla oluturduu heyetle ailelerin kaplarn tek tek çalmaya balad.

Heyet, ziyaretlerde, sohbet ettikleri yallarn eksiklerini de hediyelerle gideriyor. Uygulama sayesinde devletin efkatini hisseden aileler, ziyaretlerden memnuniyet duyuyor.

ÖZEL SEPETTE HEDYE

Belediye Bakan yardmclar Aslan çiftçi ve Halaf Ketenin de aralarnda bulunduu heyet, Hürriyet Mahallesinde oturan 97 yandaki Bezar Zenciralmaz ziyaret etti.

Heyet, bir süre sohbet edip sorunlarn dinledikleri Zenciralmaza, beraberlerinde getirdikleri hediyeleri verdi.

AA muhabirine açklamada bulunan çiftçi, ziyaretlerin çok verimli geçtiini belirterek, Frsat buldukça nine ve dedelerimizin gidip ellerini öpüyor, hayr dualarn alyoruz. Yanlarnda olduumuzu hissettirmek amacyla sosyal belediyecilik kapsamnda üzerimize düeni yerine getirmeye çalyoruz. dedi.

çiftçi, Özellikle gül ürünlerinden oluan 12 parçalk bir sepet oluturduk. Bu sepette özellikle yal teyzelerimizin ve amcalarmzn kullanabilecekleri kreminden sv sabununa kadar, gül kokulu kolonya, namazlk ve tespihten oluan ürünler var. diye konutu.

çOK MUTLU OLDUM

Bezar Zenrciralmaz ise daha önce hiçbir yetkilinin ziyaretine gelmediini anlatarak, çok mutlu oldum, sevindim. Allah raz olsun. ifadelerini kulland.

Yataa baml annesinin bakmn üstlenen Mehmet Zenciralmaz ise ziyaretlerin ilçede farkndalk oluturduunu dile getirdi.

Uygulamadan memnun olduklarn kaydeden Zenciralmaz, imdiye kadar bir yetkili gelip halimizi sormad. 7 yandayken babam vefat etti, annem bizi büyüttü. imdi ben de anneme bakyorum. Yatalak ama gözleri görüyor, uuru yerinde, dengesi yerinde. Yemeini yiyor, salk durumu gayet iyi. dedi.

Ana Sayfaya Git