ASKON Diyarbakır Şube Başkanı Nasıranlı'dan ABD’nin yaptırım kararına tepki

ASKON Diyarbakır Şube Başkanı Cevdet Nasıranlı, ABD’nin iki Türk bakanla ilgili yaptırım kararına tepki göstererek, “Onlar saldırdıkça biz dik duracağız. Biz bu basit tehditlere pabuç bırakacak kadar aciz bir millet değiliz” dedi.

Haberler 03.08.2018 - 09:17 Son Güncelleme : 03.08.2018 - 09:19

ASKON Diyarbakr ube Bakan Cevdet Nasranl, ABDnin çileri Bakan Süleyman Soylu ve Adalet Bakan Abdulhamit Gül ile ilgili yaptrm uygulama kararna tepki gösterdi. Türkiyeyi zora sokma, dize getirme projeleriyle ve ekonomik olarak dize getirme çalmalarnn sürdüünü ifade eden Nasranl, Ama içerideki d güçlerin maalar olan gruplar, siyasetçiler ve partiler de tek tek aça çkyor. Aça çkmalarna ramen halkn gözüne baka baka yalan söylemeye, ihanete devam ediyorlar. Onlar saldrdkça biz dik duracaz. Biz bu basit tehditlere pabuç brakacak kadar aciz bir millet deiliz diye konutu.

Ülkeyi uaklar olan vesayetçilere teslim etmek istiyorlar ABDnin Cumhurbakan Erdoanla ayaa kalkmaya çalan Türkiyeyi kaos, terör, ekonomik kriz ve ar yaptrm tehditleriyle hizaya ve dize getirmeye çaltklarn vurgulayan Nasranl, unlar kaydetti: Kendi uaklar olan vesayetçilere yine Türkiyeyi teslim etmeye çalyor. Haçl zihniyeti, konu slam corafyas olunca hiçbir zaman vicdana, ahlaka, adalete, demokrasiye ve hukuka bakmaz. çökertmek için her türlü yol mubahtr. Onlar için güç en iyi hakllk göstergesidir. Ne kadar güçlü iseniz o kadar haklsnz. Amerika, benzer bir konuda ayn tehditleri, hesapsz ve kitapsz bir ekilde her ülkeye yapabiliyor, Katar hatrlayn. Kendisinden silah almad diye hemen ablukaya alp kendine kul olmu Arap ülkeleri üzerinden bask uygulamaya balad ve çaresiz brakarak kendi sömürgesi haline getirmek istedi. O dönemde Türkiye bütün bunlara göüs gerip Katara sahip çkt ve o girdaptan Katar çkard. Myanmarda sorun oluyor Türkiye el uzatyor, Filistinde zulüm oluyor Türkiye zulme kar koyup onlar dünyaya haykryor. Dünyann beten büyük olduunu, NATOnun ilevini yitirdiini söyleyip dünya bar için çaltn söyleyen, hukuk kurallarna riayet ederek dünyaya bar gelsin diye çaltn söyleyen bata Amerika olmak üzere bütün Avrupa ülkelerinin ne kadar ikiyüzlü olduunu çok açk bir ekilde dünyaya ifa ediyor. Türkiye elif gibi dik durmasn bilen bir liderin önderliinde çok net ifadelerle emeden, bükmeden bütün durumlara kar net bir ekilde dik duruyor ve bugüne kadar yaplanlar bundan sonra yapacaklarnn da net bir göstergesidir. Bu ülkenin artk kendini açkça düman ilan etmi bu vahilere yenik dümeyecei açktr.
Ana Sayfaya Git