Atama kararları Resmi Gazete'de

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile Yüksek Hakem Kurulu'na ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haberler 03.09.2021 - 01:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan imzasyla yaymlanan kararlara göre, Kültür ve Turizm Bakanlnda açk bulunan Destek Hizmetleri Dairesi Bakanlna Müfetti Abdulsamet Ta, Gençlik ve Spor Bakanlnda açk bulunan müfettilie yeterlilik snavnda baar gösteren Müfetti Yardmcs Sefa Yaprakl, Hazine ve Maliye Bakanlnda açk bulunan vergi müfettiliine Vergi Müfettii Serdar Akn atand.

SANAY BAKANLII

Sanayi ve Teknoloji Bakanlnda açk bulunan Bilecik l Müdürlüüne Abdullah Ay getirilirken, Bursa Vakflar Bölge Müdürü Mustafa Emek, Tarm ve Orman Bakanl Bamüfettii Salih Hartavi ile Müfettiler Erdal Özkaya ve Emin Göksu bu görevlerinden alnd.

Sendikalar ve Toplu Sözlemesi Kanununa gereince Yüksek Hakem Kurulu asl üyeliine Uur Kzlca, yedek üyeliklerine ise Mevlüt Sadi Su ve Alaaddin Cokun seçildi.

Ana Sayfaya Git