Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Yeditepe Üniversitesi Rektörlüğü ve Adli Tıp Kurumundaki atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haberler 16.05.2020 - 09:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan imzasyla yaymlanan kararlara göre, Yeditepe Üniversitesi Rektörlüüne Prof. Dr. Canan Aykut Bingöl atand.

Aile, çalma ve Sosyal Hizmetler Bakanlnda açk bulunan i müfettiliklerine yeterlik snavnda baar gösteren i müfetti yardmclar Recep Duman ve Zekiye Didem Erez, Seyit Ahmet Bamanc, Sabri Akdeniz Sar, Osman Temel ve Mustafa Alp Güleç getirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlnda açk bulunan Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüüne Necmi Özben, Personel Genel Müdürlüüne Ahmet Ylmaz, Personel Genel Müdürlüü Yardmclna Adem Dinç ve Mehmet Erturul Karsu, Strateji Gelitirme Bakanlna hsan çimen ve Kocaeli l Kültür ve Turizm Müdürlüüne Fatih Tadelen atand.

Kültür ve Turizm Bakanl Yatrm ve letmeler Genel Müdür Yardmcs Cemil Turan görevden alnarak yerine Emin Özkann atamas yapld.

Adli Tp Kurumu Yedinci Adli Tp htisas Kurulu Genel Cerrahi Üyeliine stanbul Üniversitesi-Cerrahpaa Öretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Velidedeolu görevlendirildi.

Ana Sayfaya Git