Ataşehir'de kadını yumruklayan saldırgan tutuklandı

Ataşehir'de yolda yürümekte olan A.Ç. isimli kadını darp ettiği için yakalanarak adliyeye sevk edilen Hakan D.,çıkarıldığı mahkeme tarafından "Kasten Yaralama" suçundan tutuklandı.

Haberler 03.10.2017 - 09:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ataehirde kaldrmda çarpt kadn darbettii iddiasyla gözaltna alnan üpheli, çkarld nöbetçi hakimlikçe tutukland.

Ferhatpaa Mahallesindeki evine giderken kaldrmda çarpt A.çyi darbettii gerekçesiyle gözaltna alnan tp fakültesi örencisi Hakan Dnin nöbetçi hakimlik ilemleri tamamland.

Nöbetçi Anadolu 3. Sulh Ceza Hakimlii, tutuklanmas talebiyle sevk edilen üpheli Hakan Dnin mevcut delil durumu, kaçma üphesi bulunmas, basit yaralama suçunun ilediine dair kuvvetli suç üphesini gösterir deliller bulunduu gerekçesiyle tutuklanmasna karar verdi.

TUTUKLANDI

üpheli Hakan Dnin hakimlik sorgusunda emniyette ve savclkta verdii ifadelerini tekrar ettiini belirterek, Ben çok sert bir ekilde itmedim. Bayan zayft, bir an dengesini kaybetti dütü. Ciddi bir hareketim olmad iddiasnda bulunduu örenildi.

Ferhatpaa Mahallesinde kaldrmda yürüyen A.ç. kendisine çarpan ve Yava olur musunuz eklinde uyard kiinin saldrsna uram, olay yerindeki güvenlik kameras kaytlarn inceleyen polis, A.çyi darbeden kiinin ekalini belirlemiti.

üphelinin olayn gerçekletii mahallede yaadn belirleyen polis ekipleri, düzenledikleri operasyonda tp fakültesi örencisi Hakan Dyi (24) gözaltna almt.

Ana Sayfaya Git