Atilla esnafla!

İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Atilla esnafı ziyaret etti, vatandaşlara belediyeden beklentilerini sordu.

Haberler 13.12.2016 - 09:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanlnca Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Bakan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Cumali Atilla, esnaf ve vatandalarla görüerek taleplerini dinledi.

çileri Bakanlnca kanun hükmünde kararname (KHK) gerei yaplan görevlendirmenin ardndan Kaymakam Atilla tarafndan halkn hak ettii hizmetlere kavumas için balatlan çalmalar sürüyor.

Atilla, merkez Yeniehir ilçesindeki Lise Caddesinde semt pazarn gezdi. Vatandalarn youn ilgisiyle karlaan Atilla, vatandalara belediyeden beklentilerini sordu.

Esnaflarla bulutu

Vatandalar, görevlendirme sonras Diyarbakr Büyükehir Belediyesinin hizmetlerinin halkn beklentileri yönünde olduunu, kentte güzel çalmalar gerçekletirilecei yönünde umutlarnn arttn, halkn isteklerinin yerine getirilmeye balandn dile getirdi.

Daha sonra Kayapnar ilçesindeki Nazm Hikmet Caddesine geçen Atilla, baz i yerlerini ziyaret etti, esnafla bir araya geldi. Atilla, daha sonra Nazm Hikmet Caddesinde devam eden asfalt çalmalar hakknda bilgi ald.

çilerle sohbet eden Atilla, Güzel eyler yapmalyz ki Diyarbakrllar mutlu olsun. çalmalarmzla, vatandalarmzn günlük hayatn kolaylatrmalyz. Vatandalarmz hiçbir ekilde sorun yaamamaldr. Hizmetlerimizi eksiksiz ve en iyi ekilde yapmalyz. ifadelerini kulland.

- Belediyeye 4 su tankeri hibe edildi

Öte yandan Diyarbakr Büyükehir Belediyesine Diyarbakr Orman letme Müdürlüünce 4 su tankeri hibe edildi.

Tankerlerin teslimi için Kent Ormannda düzenlenen törene, Park ve Bahçeler Daire Bakan Sait Klç ve Diyarbakr Orman letme Müdürü Metin Eratilla katld.

Her biri 2,5 ton su kapasitesine sahip tankerler, olas orman yangnlarna müdahale ile kentteki park ve refüjlerdeki sulama ilerinde kullanlacak.

Ana Sayfaya Git