Atilla’nın projesi ilgi gördü

Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Hoş geldin Bebek Projesi’ nden 2 Mart’tan bugüne kadar yeni doğan 651 bebek yararlandı. Bir yıl içinde 25 bin bebeğe proje kapsamında hediye verilecek. Başkan Atilla “Biz halkın hizmetkarıyız” dedi.

Haberler 09.03.2017 - 10:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi tarafndan doum yapan kadn ile bebeklerin ihtiyacn karlamak amacyla balatlan Ho geldin Bebek Projesi, Bakan Cumali Atilla ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanmz Fatma Betül Sayan Kayann katlmyla start almt. 2 Martta balatlan proje için düzenlenen programda yeni bebek sahibi 51 aileye hediyeleri Bakan Atilla ve Bakan Kaya tarafndan verilmiti.

Ho geldin bebek hediyesi

Hastanelerde doum yapan kadn ile bebeklerin ihtiyaçlarn karlamak amacyla balatlan Ho geldin Bebek Projesinden imdiye kadar 651 bebek yararland. Projenin start, Bakan Atilla, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanmz Fatma Betül Sayan Kaya, Vali Hüseyin Aksoy tarafndan Salk Bilimleri Üniversitesi Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesi Kadn Doum ve çocuk Hastalklar Kliniklerinde 2 Martta verilmiti. Bakan Atilla ve Bakan Kaya, Ho geldin Bebek Projesi kapsamnda 51 bebee hediyelerini vermiti.

Proje kapsamnda datlan hediye paketlerinde anne ve bebeklerinin ihtiyaçlarnn yer ald yeni doan setinde, pijama, bebek zbn, bebe ampuan, bebek bezi, ate ölçer, bebe sabunu, slak mendil ve anneye yazlan Mektup bulunuyor

Halkn hizmetkaryz

Bakan Atilla, sosyal sorumluluk kapsamnda projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, aileleri en mutlu günlerinde yalnz brakmadklarn ifade etti. Atilla, Biz halkn hizmetkaryz. Sosyal belediyecilik gerei, bu projeyi düündüm. Ho geldin bebek projesiyle, ailelerimizin mutluluuna ortak oluyoruz. Projeyle annenin ve bebeinin ilk ihtiyaçlarn gidererek destek oluyoruz. Projeyle sosyal belediyecilik hizmetlerinin gereini yerine getiriyoruz. dedi.

Projenin maliyeti 2 milyon 714 bin lira

Ho Geldin Bebek Projesi kapsamnda Diyarbakrda doacak 25 bin bebee hediye seti verilecek. Projenin maliyeti 2 milyon 714 bin lira tutarnda. htiyaç olmas halinde 25 bin hediye setine ilave olarak hediye setlerinin verilmesine devam edilecek.

Ana Sayfaya Git