Avukat cinayetinde vurulma anları!

Diyarbakır'da 5 gün önce çıkan ve bir avukatın ölümüne neden olan silahlı kavganın görüntüleri ortaya çıktı.

Haberler 28.06.2019 - 10:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, 22 Haziran gecesi merkez Kayapnar ilçesi 75 Metrelik Yol üzerinde bulunan bir elence mekannda gece saat 02.30da meydana geldi. ddiaya göre bilinmeyen bir sebeple mekanda iki grup arasnda sözlü olarak tartma balad. Yaanan sözlü tartma daha sonra silahl kavgaya dönütü.

ORTAYA çIKAN GÖRÜNTÜLER

çkan kavgada Diyarbakr Barosuna kaytl avukat Armanç Arka, açlan ate sonucunda ar yaraland. Elence merkezindekilerin bildirmesi üzerine olay yerine gelen salk ekipleri yaral avukata olay yerinde yaplan ilk müdahalenin ardndan hastaneye kaldrd. Genç avukat, hastanede yaplan tüm müdahaleye ramen kurtarlamayarak hayatn kaybetti.

Genç avukatn ölümüne neden olan silahl kavgann görüntüleri ortaya çkt. Gece yars yaanan görüntülerde bir elence merkezinden gruptan biri, yanndaki ahs zorla araca bindiriyor. Bu srada yolun dier tarafnda dier grubun ise kavga ettii görülüyor. Burada çkan silahl kavgada iki kiinin yere dütüü görünen görüntülerde daha sonra elence mekann önündeki gruptan biri bu bölgeye kouyor. Elence mekanndan çkan ve caddede bulunan kiiler daha sonra bir araya gelip koar admlarla uzaklat görülüyor.

Ana Sayfaya Git