Bağlar Belediyesinden ihtiyaç sahibi aileye destek

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı 5 Nisan Mahallesinde tek gözlü gecekondu evde yaşayan Kayalı ailesinin gelini Yıldız Kayalı, Bağlar Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesabından yazdığı mesajla yaşadıkları dramı dile getirerek destek istedi. Hemen harekete geçen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, geçim sıkıntısı yaşayan 10 kişilik aileyi ziyaret edip ihtiyaçlarını karşıladı.

Haberler 24.02.2020 - 11:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi ihtiyaç sahibi Kayal ailesine destekte bulundu.

5 Nisan Mahallesinde tek gözlü gecekondu evde yaayan Kayal ailesinin gelini Yldz Kayal, Balar Belediyesinin sosyal medya hesabna destek talebinde bulundu.

Bunun üzerine harekete geçen Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, beraberinde AK Parti Balar Kadn Kollar Bakan Fatime Alaku ile 10 kiilik aileyi ziyaret edip, ihtiyaçlarn karlad.

Beyolu, sknt yaayan ailelere sahip çkmann görevleri olduunu aktararak, öyle konutu:

SOSYAL MEDYA ÜZERNDEN

Devletimizin yine milletimizin kaynaklarndan oluan imkanlaryla çözüm üretmeye çalyoruz.Bu ailemiz bize ulat ve biz de buna sessiz kalmadk. Kendilerini ziyaret ederek gerekli destei sunduk. Benim insanim mutlu olursa ben de mutlu olurum. Biz onlarn bir parçasyz.

Yldz Kayal ise yaplan ziyaret ve destek nedeniyle çok mutlu olduklarn dile getirerek, öyle dedi:

10 kii bu evde yayoruz. Evin artlar çok kötü. Eim asgari ücretle çalyor ve baka çalanmz yok. çok zor durumdaydk. Maddi sorunlar geçimsizlie dönümütü. Eimin borçlar var.Hüseyin bakanmzn ihtiyaç sahibi madur aileleri ziyaret edip sahip çktn örenince belediyenin sosyal medya hesabndan mesaj yazdm.Yaadmz zor durumu anlatarak destek istedim. Kendisi de bizi ziyaret ederek maddi ve manevi olarak sahip çkt.

Ana Sayfaya Git