Başak Demirtaş: Bütün cumhurbaşkanı adaylarına evimizin kapısı açık

HDP'nin cezaevinde bulunan cumhurbaşkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin kendisini ziyaret etmek istemesiyle ilgili, "Muharrem İnce bize gelecek. Tabi memnuniyetle ağırlayacağım. Sayın Erdoğan, Akşener, Perinçek ve Karamollaoğlu da gelse onlara da evimin kapısı her zaman açıktır. Bu yapılan anlamlı jest siyasetten daha ziyade insani ilişkilerin güçlenmesine hizmet ediyor" dedi.

Haberler 12.06.2018 - 10:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Edirne cezaevinde bulunan HDPnin cumhurbakan aday Selahattin Demirtan ei Baak Demirta, HDPnin seçim standn ziyaret etti. Stantta bulunan görevlilerle sohbet eden Baak Demirta, gazetecilerin sorularn da yantlad. Baak Demirta, cezaevinde bulunan einin darda yaplan çalmalar merak ettiini, onun için seçim stantlarna giderek partilileri ziyaret ettiini söyledi. Baak Demirta, Cezaevindeki eimin arkasndan gece gündüz demeden iftiralar ve hakaretler yadrlyor. Yani bu eletiriler seviyesiz ve saygszca. Eer ki korkmuyorsanz çkarn o zaman o da sözünü meydanlarda size söylesin, cevabn versin dedi.

EVMZN KAPASI TÜM CUMHURBAKANI ADAYLARINA AçIKTIR

Diyarbakrda bugün miting yapacak CHPnin cumhurbakan aday Muharrem ncenin kendisini de evlerinde ziyaret edecek olmasn da deerlendiren Baak Demirta, Muharrem nce bize gelecek. Tabi memnuniyetle arlayacam. Sayn Erdoan, Akener, Perinçek ve Karamollaolu da gelse onlara da evimin kaps her zaman açktr. Bu yaplan anlaml jest siyasetten daha ziyade insani ilikilerin güçlenmesine hizmet ediyor diye konutu.

Baak Demirta, u anda yürütülen seçim yarnn adil koullarda yürümediini de ifade ederek, Demirta dört duvar arasnda bir hücrede seçim çalmas yürütmeye çalyor. Cezaevinde olmas bal bana çok büyük bir engel ve zorluktur. Ama her eye ramen umudu korumay ve büyütmeyi biliyor. Evet öfkeliyiz ama bu öfkemizi de mutlaka sanda yanstacaz. Yaplan bu bütün hakszlklar ve hukuksuzluklar ile zulme kar halkmz gereken cevab 24 Haziranda verecektir mutlaka dedi.

Ana Sayfaya Git