Başkomutan Erdoğan'ın 30 Ağustos programı belli oldu

Başkomutan Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında yaşam hikayeleriyle dikkati çeken vatandaşları Külliye'de ağırlayacak.

Haberler 30.08.2017 - 09:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, 30 Austos Zafer Bayram ve Türk Silahl Kuvvetleri Günü etkinlikleri kapsamnda Cumhurbakanl Külliyesinde verecei resepsiyonda, aralarnda bölücü terör örgütü PKK mensubu teröristlerce 15 yanda ehit edilen Eren Bülbül, Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk, müzik öretmeni enay Aybüke Yalçnn da ailelerinin bulunduu ehit aileleri ve vatandalarla bir araya gelecek.

30 Austos Zafer Bayram ve Türk Silahl Kuvvetleri Günü etkinlikleri Antkabirde Cumhurbakan Erdoann da katlaca törenle balayacak. Erdoan Antkabirdeki törenin ardndan Cumhurbakanl Külliyesinde Bakomutan sfatyla saat 11.00de tebrikleri kabul edecek.

TBMM ile Ulusta bulunan eski Meclis arasnda geçit töreninin de gerçekletirilecei kutlamalar kapsamnda, Hava Kuvvetleri Komutanlnn akrobasi timleri Türk Yldzlar ve Solotürk, Gölba üzerinde gösteri uçuu yapacak.

Cumhurbakanl Külliyesinde resepsiyon

Cumhurbakan Erdoan, 30 Austos Zafer Bayram ve Türk Silahl Kuvvetleri Günü dolaysyla akam bir resepsiyon verecek. Cumhurbakanl Külliyesinin k bahçesi ve iç bahçesinde düzenlenecek resepsiyona sanat, spor ve i dünyas ile çeitli meslek kurulularnn temsilcileri de itirak edecek.

Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri ile jandarma, emniyet, sahil güvenlik unsurlarnn temsilcilerinin yan sra, yabanc misyon temsilcileri, askeri ataeler de resepsiyona katlacak.

Eren Bülbülün ailesi de davet edildi

Külliyedeki resepsiyonun davetlileri arasnda ehit ailelerinin yan sra yaptklar çalmalar ve yaam hikayeleri ile fark yaratan vatandalar da bulunuyor.

Resepsiyona, Trabzonun Maçka ilçesi krsalnda bölücü terör örgütü mensuplaryla salanan scak temas srasnda ehit olan 15 yandaki Eren Bülbül ile zmir l Emniyet Müdürlüü Trafik Denetleme ubesi Motosikletli ahinler Timinde görevliyken zmir adliyesi önünde düzenlenen terör saldrsnda ehit düen 43 yandaki Fethi Sekinin ailesi de davet edildi.

Ana Sayfaya Git