Başkomutan sınır mevzisinde

Hatay'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Mehmetçiğe destek için kente gelen ünlü isimler ve sporcularla birlikte Reyhanlı'daki Oğulpınar Sınır Karakolu'nda askerlerle buluştu.

Haberler 02.04.2018 - 09:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ömer çelik, brahim Kaln ve Numan Kurtulmu gibi isimlerin de elik ettii ziyarette, askeri kamuflaj giyen Cumhurbakan Erdoan, sanatç ve sporculara gösterdikleri tavr için teekkür ederek, unlar söyledi:

Türkiye askeri zaferleriyle sanat alanndaki ve spordaki baarlaryla her alanda geliip ilerliyor. Bu ahit olduumuz manzara da bu deiimin en güzel ifadesi, en çarpc fotorafdr. Elde ettiimiz her baar bize daha çok kuvvet ve cesaret veriyor. Bize gayret yarar, merhamet Allahndr. Milletimiz bakalarndan yardm beklemek yerine kendi gücüyle yeri geldiinde kan ve canyla geleceini ina etmek içirn çalmtr. Tesis ettiimiz güven ve istikrar sayesinde ülkemizin en büyük kalknma hamlesini gerçekletirdik. Türkiye son 5 yldr saysz siyasi ve ekonomik saldry savuturdu. Kendine kurulan tuzaklar uzaklatrd. Zeytin Dal Harekat bu bakmdan gücümüze güç katmtr. Her yl bir öncekiden daha çok yükseldik. Bu gayretimizi kimse durdumad.

ARTIK SLAHLARIMIZI KENDMZ YAPIYORUZ

Terör, FETÖ ihaneti ve krizleri ie yaramyor., Türkiye artk kendi silahlarn, insansz hava araçlarn üretiyor. Bugün artk Corçla falan iimiz yok, Ahmet Mehmet hep birlikte bu ii yürütüyorlar.

BU MANZARA EN çARPICI FOTORAFTIR

-Dünyann hiçbir yerinde ülkesinden ve milletinden kopuk sanatçlar sporcular göremezsiniz. Ülkemizde eskiden beri böyle bir kesim bulunuyor olsa da hamdolsun saylar gittikçe azalyor.

ÖLDÜRÜLEN TERÖRST SAYISI

Bugün itibariyle 3852 terörist etkisiz hale getirildi. Milletlerin imtihan dönemleri vardr. Türk milleti de böle bir imtihan döneminden geçiyor. Allaha ükür bu imtihan baaryla veriyoruz. Türk milleti son örnekleri istiklal harbinde, çanakkale savalarnda görülen bir kenetlenme içinde.

Sanatçlarmz ve sporcularmzn buradaki varl dahi bu kenetlenmenin iaretlerinden biridir. Gazi Mustafa Kemalin istiklal harbimizin en zor döneminde söyledii bir sözü var: Hatt müdafaa yoktur sath müdafaa vardr, o sath bütün vatandr.

CUMHURBAKANI ERDOANDAN SINIR KARAKOLU PAYLAIMI

Hatayn Oulpnar Snr Karakoluna giden Erdoan resmi Twitter hesabndan fotoraf paylat.

Ana Sayfaya Git