Babalar Günü 2020 ne zaman? Babama ne almalıyım

Babalar günü ne zaman? Her Haziran ayının 3. haftası kutlanan babalar günü 2020 hangi güne tekabül ediyor. Ve nihayetinde babalar günü geldi çattı. Bugün hiç de normal bi gün değil. Babalar günü ne zaman 2020 araması yapanlara hemen iletelim bu sene Babalar Günü 21 Haziran Pazar günü kutlanacak.

Haberler 15.06.2020 - 00:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Babalar günü ne zaman? Her Haziran aynn 3. haftas kutlanan babalar günü 2020 hangi günetekabül ediyor. Ve nihayetinde babalar günü geldi çatt. Bugün hiç de normal bi gün deil. Babalar günü ne zaman 2020 aramas yapanlara hemen iletelim bu sene Babalar Günü 21 Haziran Pazar günü kutlanacak. Canmz Babalarmz aman ha unutmayalm. Peki, bizler için bu denli önemli olan Babalar Gününde ne hediye alnr, babalar günü hediyeleri neler, babalar günü hediye fikirleri, babama ne almalym? gibi merak ettiklerinizin hepsi haberimizde...

Her sene olduu gibi bu senede Haziran aynn 3. haftas, yani 21 Haziran 2020 Pazar günü Babalar Günü. Bizler için büyük fedakarlklar yapan, yemeyip yediren, içmeyip içiren, annelerimize oranla istediklerimizi daha rahat yaptrabildiimiz Babalarmzn varlklarna teekkür için bu gün kaçnlmaz. Elbette unutmu olabilirsiniz, hediye almak zorunda da deilsiniz. çünkü Babalar bu günün sadece hatrlanmasn ister.

EER BABANIZ YAIYORSA HALA çOCUKSUNUZDUR!

Eer babanz yayorsa hala çocuksunuzdur, büyümemisinizdir. nsan, babas ölünce büyür çünkü. Kimimizin babalar belki de hakkn rahmetine kavumutur. Olsun, yine de hatrlamal ve mezarlk ziyaretine gidilmeli. Ama yayorsa babanz ve yannzdaysa sarln ona ve çok sevdiinizi belirtin, varlna ükredin. Emin olun en güzel hediye bu olur babanz için. Uzaktaysa telefon açn Baba seni seviyorum, iyi ki varsn deyin bu bile babalar için bir gurur kaynadr.

MNKLER HEDYE TELAINDA

Tabii böyle günlerde en çok heyecanlanan miniklerimiz oluyor. Onlar babalar günü heyecann doyasya yaamak istiyorlar ve babalarna küçük de olsa hediye almak istiyorlar. Belki babalarndan alp biriktirdii parayla alacaklar ama sonuçta bu günü unutmam ve babalarnn yüzlerini güldürmü olacaklar. Peki, minikler babalarna nasl hediyeler alabilir?

Babaya Özel Fotorafl Madalyon

Baarlaryla gurur duyduunuz ve çok özel bir babaya sahipseniz eer, bu babalar gününde sahip olduunuz gururu taçlandracak özel bir hediye Babanza verin! Üzerine dilediiniz mesajnz, Babanzn ismini veya istediiniz fotoraf yerletirebileceiniz Babaya Özel Fotorafl Madalyon, hem çok anlaml, hem de Biricik Babanzn gururunu okayacak bir hediye

sim Yazl Kiiye Özel Siyah Ahap Kalem

Bazen bir imza ile, koskocaman bir yaam hepten deiebilir! Bir imza ile savalar sonlanabilir! Bir kalemin gücü, en güçlü silahtan bile daha etkilidir. Aydnlanma çann en önemli neferi kalemdir! Özel günlerin en klasik, ancak hiçbir zaman eskimeyen en özel hediyesi kalem, bu kez Babalara özel! k ve son derece doal ahap kutusu üzerine sevgili babanzn ismini yazdrabileceiniz Kiiye Özel Siyah Ahap Kalem ile Babalar Gününde yakkl Babanzn kendisini özel ve mutlu hissetmesini salayabilirsiniz!

Ana Sayfaya Git