Bağlar'ın kalbi İstanbul’a atıyor

Diyarbakır’ın merkez Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 23 Haziran’da İstanbul’da tekrarlanacak olan yerel seçimler münasebetiyle AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek olmak üzere İstanbul’a gitti.

Haberler 15.06.2019 - 10:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn merkez Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, 23 Haziranda yaplacak seçimler öncesinde Binali Yldrma destek olmak üzere beraberindekilerle birlikte stanbula gitti. Bakan Beyolu ve ekibi, stanbulda yaayan Diyarbakrllarla temas kurarak seçimde AK Partinin aday Binali Yldrma destek olmalarn isteyecek. Yaptklar esnaf ve ev ziyaretleri srasnda ilçe sakinlerinin de stanbul seçimlerinde yaknlarnn oy kullanmalarn ve Binali Yldrm desteklemelerini istediklerini kaydeden Beyolu, 23 Haziranda Türkiyenin kalbinin stanbulda atacan kaydetti. Beyolu, hizmet üretmede ve belediyecilikte Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan rol model olarak kabul ettiklerini söyledi.

Beyolu: Balarn kalbi stanbul için atyor

stanbulda yaplacak seçimin tüm Türkiyeyi ilgilendirdiini ifade eden Beyolu, Allahn izniyle hakkmz olan güzel bir baar elde edeceiz. nallah stanbulda elde edilecek baar Diyarbakrmzn Türkiyemizin de bayram olacak. unun altn çizerek vurgulamak istiyorum ki yerel yönetimlerde, belediyecilikte hizmet AK Parti ile geldi. Bu konuda öncü olan, örnek tekil eden Sayn Cumhurbakanmz liderimiz Recep Tayyip Erdoan ve onun liderliindeki AK Partidir. AK Parti, Türkiyenin neresinde yerel seçimleri kazandysa oralar hizmet ile tant, büyüdü, geliti ve dier yerlere rol model, örnek oldu. Türkiyenin her yerinde olduu gibi stanbulda da vatandalarmz hizmete AK Parti ile kavutu. stanbulda yaayan hemehrilerimiz de 31 Marttaki hakszl ve oy hrszln fark etmi durumda. Bu yüzden stanbulda yaayan Diyarbakrl hemehrilerimizin 23 Haziranda Binali Yldrm bakanmza gerekli destei vereceinden üphemiz yoktur. Binali beye sahip çkacaklardr. Bizler de kendisine destek olmak ve orada yaayan vatandalarmzla bir araya gelip destek salamak üzere stanbula gidiyoruz. stanbulda yaayan Diyarbakrl hemehrilerimizi 23 Haziranda sanda gitmeye ve hakk gasp edilen Binali beye destek olmaya davet ediyoruz. stanbul seçimleri sadece stanbulu deil, Diyarbakr da Balar da ilgilendiriyor. Nitekim Balarda halkn içine çktmzda, esnafmz ziyaret ettiimizde stanbuldaki seçimler soruluyor. Bizler de Binali beye destek olmak için stanbula gitme karar aldk dedi.

Hizmet üretmede idolümüz Cumhurbakanmz Erdoandr

31 Martta oylarn nasl çalndnn halk tarafndan anlaldn belirten Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolu öyle devam etti:

31 Martta stanbulda yaplan seçimlerde neler yaand, ne hilelere ve kumpaslarn hayata geçirildii, oylarn nasl çalnd malum. radesi gasp edilen halkmz da her eyin farknda. Halkmz bu olay artk kendi meselesi olarak görmektedir. Halkmz da çok iyi biliyor ki hizmet ii AK Parti kadrolarnn iidir. Vatandalarmz, gerekeni yapacak ve 23 Haziran inallah hakkn gerçek sahibine teslim edildii tarih olacak. Halkmza hizmet etmede idolümüz cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoan olacak. Elhamdülillah, halkna hizmet etmeyi kendisine dert ve iar edinmi bir liderimiz var. Liderimiz hem ülkesine hizmet etmede hem de ülkeyi demokratikletirmede ve gelitirmede tarihi bir misyonu hayata geçirdi.

stanbul seçimleri Balar halknn da gündeminde

Diyarbakrn Balar ilçesinde yaayan vatandalar ile birebir görütüünü dile getiren Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, stanbulda gerçekletirilecek olan yerel seçimlerin Balar ilçesinin de gündeminde olduunun altn çizdi. Beyolu, Her gün Balar ilçemizin sakinleri ve esnaflar ile bir araya geliyoruz, ziyaretler gerçekletiriyoruz. lçemizin ana gündem konusu stanbulda gerçekletirilecek olan yerel seçimler. Vatandalarmz, ilçe sakinlerimiz, esnaflarmz, demem o ki ilçemizin tüm sakinleri stanbulda bulunan yaknlar ile iletiim kurarak oylarn AK Partimizin aday Binali Yldrmdan taraf kullanmalar için görümeler gerçekletiriyorlar. Uzun yllar özlemi çekilen bir manzaray Balarmzda yaamak bizleri ziyadesiyle mutlu klyor eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git