Bahçeli'den ikinci 'af' açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den af için yeni açıklama geldi. Bahçeli, "Kararlıyız, sözümüzün arkasındayız. Allah'ın izniyle affın çıkacağına inanıyorum" dedi.

Haberler 14.05.2018 - 09:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, gazetecilerin Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann af deerlendirmesiyle ilgili sorularn yantlad.

Sayn Cumhurbakan ngiltereye giderken af gündemimizde yok dedi. Bununla ilgili ne düünüyorsunuz? sorusunu Bahçeli öyle yantlad:

SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ

Biz kendi gündemlerinde olsayd zaten destek verir, müspet kanaatimizi kendileriyle paylardk. Ancak gündemlerinde olmad için bir görüümüzü, çok ciddi sosyal ve toplumsal boyut kazanm, ihtiyaç haline gelmi kanayan bir yaraya dönümü mühim bir meseleyi milletimizin gündemine tadk. Bu konuda da kararlyz ve sözümüzün ardndayz. 49 yllk siyasi geçmii, tecrübe ve gelenei olan MHPnin çok önemli bir toplumsal yarayla ilgili çözüm önerisini paylamas son derece doal son derece meru ve elbette de en tabii hakkdr.

Sayn Babakan Teröristlere kesinlikle af yok diyor. Biz de bunun aksini söylemiyoruz. Bizim de kast ettiimiz zaten budur. Biz kendi gündemimizi seslendirdiimiz gibi on binlerce madurun, kader kurbannn hakkn da hukukunu da müdafaa edeceiz, devaml dillendireceiz. Allahn izniyle affn çkacan ümit ediyorum.

Ana Sayfaya Git