Bahçeli’den İmamoğlu’na sert sözler

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “CHP’li Belediye Başkanı’nın HDP’lileri görünce ‘Aynı yerdeyiz, aynı noktadayız’ itirafı bölücü bir dil, terörü aklamaya çalışan lekeli bir duruş, hıyanete selam duran köhne bir üsluptur. İstanbul’da işler bitti de sıra Diyarbakır’a mı kaldı?” dedi.

Haberler 05.09.2019 - 10:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHP Genel Bakan Devlet Bahçelide Twitter hesabndan yapt açklamada stanbul Büyükehir Belediye (BB) Bakan Ekrem mamolunu hedef ald. Sivas Kongresinin 100üncü yldönümü kapsamnda açklama yapan Bahçeli, CHPye de ar sözlerle yüklendi.

TÜKENMLK SENDROMUDUR

CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolunun AKP iktidarna yapt çary da hatrlatan Bahçeli, CHPnin bugün Sivasta toplanan PM ve genel bakanlarnn yapt konuma eer orta oyunu deilse aczin tela maskesi takp görücüye çkmasndan bakas olamayacaktr. CHP Genel Bakan dününe küsmü, çizgisi krlm, fikri küflenmi, Kandile çoktan dümen krmtr. CHP Genel Bakan yanlyor, Türkiyenin temellerini atan bugünkü CHP falan deildir. Bu CHPnin Atatürkün CHPsiyle en küçük ba ve balants kalmamtr. Sayn Klçdarolunun Sivas Kongresi ilk kongremiz demesi tükenmilik sendromudur. çünkü Sivas Kongresi Türk milletinindir. PKK ve HDPyle kurulan yasak iliki CHP Genel Bakann tarihi gerçeklerden koparm, Sivastan Kandile savurmutur! Bu savrulu iflastr. Sivasta PMyi toplayanlar hata yapmlar, istismara çanak tutmulardr. Asl toplanacaklar oras deil emperyalizmin karanlk kovuudur dedi.

MAMOLUNU DA HEDEF ALDI

BB Bakan Ekrem mamolunun Diyarbakra yapt ziyarete dair de konuan Bahçeli, öyle konutu: CHPnin stanbul Büyükehir Belediye Bakan seçildiinden beri skandallarn göbeindedir. stanbul sele maruz kalmken o Bodrumda denizdeydi. Hiç kimseyi iten çkarmayacakt, neredeyse çkarmad kalmad, nitekim acmadan ekmekle oynamay tercih etti. Dahas zam üstüne zamla stanbullu kardelerimizin hayatlarn karartt. CHP demenin yalan demek olduunu bariz ekilde ispatlad. Elbette yanla imza att, milli iradeye çamur sçratt. stanbul Büyükehir Belediye Bakannn 31 Austosta Diyarbakrda kayyum kararn gaflet ve dalaletle tanmlamas Sivas Kongresinin ruhunu yok saymak, mirasn çinemektir. Büyük zaferimizin hemen ertesinde, sanki rövan alr gibi, PKKllara destek turuna çkmas zillettir. Madem Diyarbakra gitti gitmesine, evlatlar daa kaçrlan gözü yal analar da ziyaret etseydi! Terörü lanetleseydi. Pençe Harekat ve Kran Operasyonundan dolay kahraman Mehmetçie baarlar dileyip dua etseydi. Halay çekip horon tepmesini biliyor da, bunlar m bilmiyor? CHPli Belediye Bakannn HDPlileri görünce Ayn yerdeyiz, ayn noktadayz itiraf bölücü bir dil, terörü aklamaya çalan lekeli bir duru, hyanete selam duran köhne bir üsluptur. stanbulda iler bitti de sra Diyarbakra m kald? CHP, HDPnin kuluçka yerine yatmtr.stanbulun diyetini Diyarbakrda ödemeye kalkanlarn önüne Türk milleti bedel faturasn demokratik olarak ilk frsatta koyacaktr. Teröristle yatan terörist kalkar. HDPyle el ele tutuann yolu Kandile açlr. CHP güzergahndan sapm, yakasn bölücülere kaptrmtr.

Ana Sayfaya Git