Bakan Akar'a Şırnak'ta yoğun ilgi...

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberindeki TSK komuta kademesi ile şehir merkezindeki esnafı ziyaret etti, çay ocağında vatandaşlarla bir araya geldi.

Haberler 05.04.2021 - 09:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakan Akar, Genelkurmay Bakan Orgeneral Yaar Güler, Kara Kuvvetleri Komutan Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutan Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutan Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile 23. Piyade Tümen Komutanlndaki denetleme ve incelemelerinin ardndan rnak Valiliine geçti.

Vali Ali Hamza Pehlivandan çalmalara ilikin bilgi alan Akar, daha sonra komutanlarla birlikte kent merkezinde gezerek esnafla sohbet etti. Ana caddedeki i yerlerine giren, çalanlarla tek tek konuan Akar ve TSK komuta kademesine esnaf hem salanan güven ortamndan hem de ziyaretten duyduklar memnuniyeti ifade etti. Akar ve komutanlar, daha sonra bir çay ocanda çok sayda vatandala bir araya geldi.

IRNAKTA GÖRÜMELER

Vatandalarla sohbet ederek taleplerini dinleyen Akar, rnakl hemerilerimizin hem terörle mücadele hem de hayatn kontrollü normallemesi konularndaki baarlarndan dolay gurur duyuyoruz. Gelinen nokta çok önemli. Devlet sizin için var. Asker, sivil buradaki kardelerimizin rahat, huzuru için var. Bunun için çalyoruz. Geriye kalan teröristlerin birtakm artklar var. Onlar da çok ksa sürede bitecek. diye konutu.

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann rnaka olan ilgisinin bilindiini vurgulayan Akar, Birlik, bütünlük esas. Biz kardeiz. Binlerce yllk tarihimiz ve ileriye doru omuz omuza yapacamz bir sürü iimiz var. Bunu da gerçekletireceiz. dedi.

Terörle mücadelede salanan baarda korucularn önemli görevler üstlendiini belirten Akar, komutanlarla birlikte korucular alklad.

Vatandalarn taleplerini de dinleyen Akara ziyaret srasnda youn ilgi gösterildi. Burada huzurlu ve güvenli yayorsak sizin, devletimizin sayesinde diyen vatandalar, Terör örgütü sayenizde bitme derecesine geldi. Allah sizden raz olsun ifadelerini kulland.

Sohbet sonrasnda çay ocandan ayrlan Akar ve komutanlar vatandalar, rnak sizinle gurur duyuyor sloganlaryla uurlad.

Ana Sayfaya Git